ВСЕКИ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ФОРУМИТЕ СА ЕДНООБРАЗНИ, ЧЕ НЯМА НИЩО НОВО ИЛИ ОРИГИНАЛНО Е ТОВА Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРОМЕНИ. СТРАННИЧЕ, ДОБРЕ СИ ДОШЪЛ НА ОСТРОВ

 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Flag Counter
▶Добре дошли!
в Сиатъл

Съществуват пет големи компании, обхващащи почти целият щат. Всяка компанията се състои от два съдружника, които ще са собствениците на империята и служители, които работят там. Както е известно бизнеса е една голяма, световна индустрия,а между компаниите винаги е имало неприязън и желание за повече мощ. Но както във всеки друг град, този също не пропуска да приюти и едни от най-големи наркодилъри, фалшификатори, наемни убийци и т.н. Всеки от тях много добре знае как да върти лесни пари, изплъзвайки се лесно и незабелязано на органите на реда. Много от хората, идващи от "подземния свят", желаят да завземат някоя компания, чрез убийство на реалните собственици.▶Вие сте влезнали
като
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
▶Екипа

Cristian Grey.

▶administrator


- sahara

▶administrator

▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Top posters
.a.n.n.a.
 
Christian.
 
Thayer
 
Caroline.
 
Алина.ᴳᵘᵇᶫᵉᴿ
 
Chiara.
 
Jenny Humphrey
 
miss grey.∞
 
Flor Leroxe
 
Виктор.
 

Share | 
 

 22.07,миналата година

Go down 
АвторСъобщение
Kathrine Suffolk✰
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 34
Харесани постове : 0
Join date : 11.04.2013

ПисанеЗаглавие: 22.07,миналата година   Пет Апр 12, 2013 4:52 pm
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tonight I'm the star

It's my turn to be the bitch!


Беше един горещ,летен ден и госпожица Съфолк се събуди с отлично настроение.То беше породено само заради една причина и тя беше,че днес тя имаше рожден ден и навършваше цели 22 години.Още от обяд се започна с изпращането на цветя и поздравителни картички.Да,тя нямаше много приятели,но все пак се намираха.Повече и обожатели и изпращаха красиви бижута,чрез които се надяваха да я спечелят или само за тази нощ или за поне още две,но тя не мислеше да им дава това,което те искат.Днес беше нейният ден и тя можеше да прави каквото си поиска.От няколко дни насам организирваше партито в голямото си имение.Беше приготвила всичко.Украса,кетаринг,музика.Абсолютно всичко,което щеше да направи партито незабравимо.Катрин никога не беше харесвала половинчати неща.Когато вършеше нещо тя искаше накрая то да изглежда съвършено с финес и грация.Не искаше да изглежда така,сякаш го е направила просто,за да отбие номера,а като се имаше в предвид,че партито беше по случай нейният рожден ден,всичко трябваше да бъде изрядно.
Целият ден пропиля по магазините,като от всеки излизаше с по няколко торби,но нали трябваше да изглежда перфеткно за довечера.тя трябваше да бъде най-красивата.Прибра се в домът си и побърза да влезе в банята.Съблече дрехите си и пусна горещата вода,която започна да се стича по тялото и.Горещите капки я караха да релаксира неимоверно много и тя имаше чувството,че може всеки момент да се разтопи.След половин час излезе от банята и погледна към часовника,който беше закачен на стената и видя,че и остават още само два часа до началото на партито и.Започна да търси дрехи.Намери една къса,черна рокля,която стигаше малко над колято и.Облече я и седна пред голямото огледало в стаята си.Направи косата си на красив кок,като остави малък,рус кичур да се спука надолу.Сложи си лек грим,колкото да подчертае контурите на лицето си и чу звънеца на вратата.Побърза да слезе и да отвори.Кетерингът бе пристигнал.Още с влизането си,блондинката им нареди да се заемат с работата си,като постоянно вървеше след тях,като им казваше как искаше да бъдат нешата.Мина се още половин час,когато на вратата започнаха малко по-малко да преиждат гостите и.С усмивка на лице,синеокото момиче отваряше вратата и благодареше за пожеланията.Даваха и подаръците,а тя ги слагаше на една определена масичка,която беше предназначена точно за това.
-Имаме изненада за теб Катрин!-извика една от приятелките и.Катрин наостри слухът си и пусна една широка усмивка.И тогава на вратата се позвъни.Тя погледна Дженифър леко въпросително и побърза да стигне до входната врата и да я отвори.Щом го направи видя пред себе си един снажен и доста красив мъж.Очите и се спуснаха по цялото му тяло и тя със задоволство заяви пред себе си,че беше красив.Те да не би да и бяха повикали стриптизьор или нещо подобно.Покани момчето да влзе,като преди това се представи с усмивка,която разкриваше красиво подредените и,изящно бели зъби.
-Аз съм Катрин.-искаше и да допълни,а как е твоето име хубавецо,но някак си се въздържа.Сините и ириси се бяха впили в неговите,като го изучаваше с огромна доза любопитство.


Върнете се в началото Go down
Alexander Moretti.
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 34
Харесани постове : 11
Join date : 11.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: 22.07,миналата година   Пет Апр 12, 2013 5:25 pm

Алекс бе получил един от онези редки подаръци, а именно той самият да бъде подарък. Обикновено биваше нает от някое възрастна дама на видима възраст около 40 години, цяла нощ обикаляше снобски до нея в някакво огромно имение, а вечерта й доставяше удоволствието, за което си бе платила. Случваше се от време на време да му се падне някое моминско парти, където бе само за забавление на дамите, които можеха да гледат и пипат, но в крайна сметка не получаваха нищо повече от това - такива купони обичаше, защото искрено се забавляваше както с бъдещата булка, така и с нейните приятелки, които купонясваха сякаш за последно, не пестяха от нищо и често получаваше бакшиши в повече и си тръгваше с много повече в джоба, отколкото е трябвало да получи като възнаграждение.
Сега Александър имаше щастието да се появи като подарък за някакво момиче на рожденият й ден. Не му се беше случвало, но пък определено нямаше да съжалява, защото до колкото му бе известно момичето ставаше на двадесет и две, а когато си заобиколен от млади момичета, които пият...е просто нямаше как да бъде скучно в такъв момент. Чаровника намали докато влизаше по алеята, която водеше до огромното имение, където се състоеше рождения ден. Докато колата му се плъзгаше навътре той с интерес оглеждаше големите френски прозорци и дори успя до дочуе радостни възгласи, викове и силна музика. Широка усмивка се плъзна по устните на Алекс, още от сега усещаше, че нямаше да съжалява за дето е решил да поеме тази работа, очертаваше се интересна вечер и въпреки, че не беше сигурен в каква роля точно беше нает, все пак смяташе да даде всичко от себе си да накара рожденничката да остане доволна и все пак да си заслужи хонорара.
Светлоокия слезе от колата и закопча копчето на сакото си докато изкачваше стъпалата към входната врата, след като позвъни остана изключително изненадан колко бързо му отвориха. Още по-изненадан остана когато видя едно красиво русокосо момиче, облечено в мини черна рокля по тялото. Въздържа се да плъзне поглед хубаво надолу, все пак малко или много трябваше да се държи на ниво. След като се оказа поканен, Алекс пое ръката на рожденничката и долепи устни до дланта й.
- Ти трябва да си моята рожденничка - галантно изрече той усмихвайки се криво - Аз съм Джош - добави. Естествено използваше псевдоним, никога не казваше истинското си име, това което бе научил от този бизнес е никога да не споделяш лична информация, да се държиш резервирано ще се отнася до личния ти живот и миналото ти и никога да не задаваш излишни въпроси. "Прави само това, което се очаква от теб" бе му казала някога Лейди Морети и той никога нямаше да забрави този съвет.
- Е, тази вечер аз съм твоя подарък и съм изцяло под твое командване.
Върнете се в началото Go down
Kathrine Suffolk✰
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 34
Харесани постове : 0
Join date : 11.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: 22.07,миналата година   Пет Апр 12, 2013 5:48 pm
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tonight I'm the star

It's my turn to be the bitch!


Неговата рожденичка?Подсмихна се загадъчно и повдигна вежда,като на лицето и стоеше една лукава усмивка.Сякаш вече беше измислила всичко.Все пак Катрин трябваше да бъде подготвена за всичко,работата и го изискваше.Да бъдеш наемен убиец не беше никак лесно.Понякога гузната и съвест се появяваше поради факта,че криеше професията си от приятелките си,но едва ли някой би искал да бъде близо до нея,когато знаеше,че може да го убие без да и мигне окото.И тя всъщност правеше точно това.И по този начин си беше купила това имение,луксозната кола и скъпите дрехи,бижута и всичко останало.Да,като отнемаше човешки животи.Нейното командване.Това момче определено не знаеше с кого си имаше работа,но най-добре щеше да не научава.Не му трябваше да знае нищо за нейният живот.Когато някой я питаше с какво се занимава,отговаряше,че има адвокатска кантора,която е наследила от баща си,само че е в друг град с това извиняваше и честите си пътувания из страната.Вярно,че баща и искаше тя да стане правист,а Катрин премина точно на другата страна,вместо да спазва закона,тя го нарушаваше почти всяка седмица.Имаше толкова много хора,които трябваше да умрат,че понякога блондинката се замисляше дали щяха да останат хора въобще,а не беше единствената с такава професия тук.
Синеокото момиче въведе симпатичният,млад господин на име Джош при гостите,като го запозна с тях.Един от келнерите мина покрай нея,тя го спря и грабна две чаши със шампанско.Имаше всякакъв вид алкохол,но първо беше решила да разнасят това.Все пак не искаше да ги напие още от самото начало,тъй като нощта се очертаваше да бъде доста дълга и обещаваща.Стараеше се да обръща внимание на всички,но сега нейното внимание беше привлечено от красивият и подарък,който само чакаше тя да му каже нещо и той да го изпълнява.Усмихна се на Дженифър и само с мърдане на червените си устни,тя изрече едно „Благодаря“ с искряща усмивка на лице.Обърна се към Джош и насочи небесно сините си очи право към неговите.
-Предполагам,че сте свикнал да ходите по такива партита и няма да се изнадате колко луди стават приятелките ми,когато си пийнат малко повече.Но обещавам,че се ви спася от тях.-всъщност единственото,което тя трябваше да направи тази вечер беше да не се напива,тъй като след това нямаше да може да укроти онези лудетини,а тя не се и съмняваше,че тя щяха да превърнат къщата и в пълен хаос.А и,когато беше пияна ставаше адски агресивна и раздразнителна и нищо чудно да вдигне мерника на някой и да го застреля тук пред всички и после край с тайната и.Ирисите и се спуснаха нахално по тялото му,като се опитваше да си представи как щеше да изглежда без тези дрехи.В мислите и се обрисува картина,която и се стори доста апетитна.Дали можеше да го направи с него тази вечер?Но щом щеше да изпълнява заповедите и се предполагаше,че може да прави и това.Сините му очи за пореден път срещнаха нейните.Катрин не беше от онези момичета,които се засрамваха лесно.Напротив,тя знаеше какво иска и как да си го получи.Просто реши да не бъде сега.Повдигна чашата си и я насочи към неговата,като се чу звън от кристала,който се удари един в друг.Насочи стъклото към червените си и изкушаващи устни,като отпи от шампанското,като не сваля очи от „подаръка си“Върнете се в началото Go down
Alexander Moretti.
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 34
Харесани постове : 11
Join date : 11.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: 22.07,миналата година   Съб Апр 13, 2013 4:17 pm

Вечерта определено се очертаваше повече от интересна, тъй като рожденничката бързо схвана своята задача и започна да се разпорежда на ляво и дясно, а Алекс като послушно кученце, за каквото му бяха платили да бъде, изпълняваше желанията на русокоската като дори даваше малко повече от себе си. Движеше се бавно измежду приятелите й, които я спираха и жадуваха за вниманието й, а той кротко се усмихваше и кимваше всеки път щом Катрин го запознаеше с някого. Бе свикнал на подобни събития, често посещаваше рожденни дни, приеми, събирания, но обикновено бе кавалер на доста по-възрастна дама, която трудно успяваше да намери истински патньор, който да угажда на всяка нейна прищявка. Алекс беше от тези, на които можеше да кажеш "искам това" и той да го изпълни, но всичко приключваше щом получеше възнаграждението си.
- Можем да минем на "ти" предполагам?! - попита я галантно Александър като се усмихна криво и се извъртя така че да я гледа в очите докато говори.
"Очен контакт", едно много важно неписано правило за всеки уважаващ себе си компаньон, нямаш правото да гледаш в каквато и да е била друга посока, различна от очите и лицето на събеседницата си, когато тя говори или когато говориш ти. Всяко кривване от правия път се считаше за неуважение, а Алекс не можеше да си позволи партньорката му за вечерта да си помисли дори, че той не уважава мнението й. Мислеше си, че вечерта ще се развие съвсем друго яче, може би щеше да бъде изгонен след като рожденничката види в какво я бяха забъркали. Лично той щеше да се почувства доста обиден, ако някой негов приятел решеше да му подари компаньонка, сякаш той не можеше сам да се сдобие с дама, ами трябваше някой да му я плати. Разбира се, подобен подарък би бил с много различни страни - някои от тях хубави, други не чак толкова.
- Да, посещавал съм да подобни партита. Пияните момичета не ме притесняват - добави Александър и усмивката се задържа на лицето му, докато Катрин оглеждаше похотливо тялото му и отпиваше глътка от кристалната чаша с шампанско. Той самият избягваше да пие, позволяваше си съвсем малко, тъй като не се знаеше до къде може да стигне, ако се напие.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 22.07,миналата година   

Върнете се в началото Go down
 
22.07,миналата година
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Seattle :: Between time and space :: Минало-
Идете на: