ВСЕКИ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ФОРУМИТЕ СА ЕДНООБРАЗНИ, ЧЕ НЯМА НИЩО НОВО ИЛИ ОРИГИНАЛНО Е ТОВА Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРОМЕНИ. СТРАННИЧЕ, ДОБРЕ СИ ДОШЪЛ НА ОСТРОВ

 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Flag Counter
▶Добре дошли!
в Сиатъл

Съществуват пет големи компании, обхващащи почти целият щат. Всяка компанията се състои от два съдружника, които ще са собствениците на империята и служители, които работят там. Както е известно бизнеса е една голяма, световна индустрия,а между компаниите винаги е имало неприязън и желание за повече мощ. Но както във всеки друг град, този също не пропуска да приюти и едни от най-големи наркодилъри, фалшификатори, наемни убийци и т.н. Всеки от тях много добре знае как да върти лесни пари, изплъзвайки се лесно и незабелязано на органите на реда. Много от хората, идващи от "подземния свят", желаят да завземат някоя компания, чрез убийство на реалните собственици.▶Вие сте влезнали
като
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
▶Екипа

Cristian Grey.

▶administrator


- sahara

▶administrator

▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Top posters
.a.n.n.a.
 
Christian.
 
Thayer
 
Caroline.
 
Алина.ᴳᵘᵇᶫᵉᴿ
 
Chiara.
 
Jenny Humphrey
 
miss grey.∞
 
Flor Leroxe
 
Виктор.
 

Share | 
 

 And one day, you wake up but nothing will be the same :X

Go down 
АвторСъобщение
Lenah.
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 44
Харесани постове : 11
Join date : 12.04.2013
Местожителство : Seattle

ПисанеЗаглавие: And one day, you wake up but nothing will be the same :X   Чет Апр 18, 2013 6:46 pm

Пушеше цигарата си. Пламъкът почти бе стигнал до филтъра и тя догаряше. Но сякаш това само разпалваше желанието й, които не бе успяла да утоли преди малко. Разгаряше се, макар външно тя да изглеждаше спокойна и доволна, това момче, както и да се казваше то... може би беше Девин или нещо от този род с Д. Това момче просто не можеше да утоли жаждата й. Единствено успя да я убие за момент с неспособността си да я докосне по онзи взривящ начин, да накара тялото й да се разтриса от неудържим оргазъм, известяващ края. НЕ! Не беше успял да направи това и сега си тръгваше, както щеше да направи и в противния случай. Не се обръщаше към него. Не искаше да го поглежда, просто защото не го смяташе за интересен. Нито способен. Не беше нейния мъж.
Ще се видим пак, нали?’,чу гласът му от вратата. Беше готов да си тръгне от стаята й и да я остави сама с нейните мисли и нейния начин.
Мхм’, тихо измънка Лена, а на ум добави това да не се случва повече и обви сладките си червени устни за последен път около филтъра, карайки пламъчето отпред да се разгори с пълна мощ от дръпката, която направи. Загаси цигарата в пепелника, но страстта й не угасна с нея. Мозъка й работеше на бързи обороти, отново за пореден път се убеждаваше, че и липсваше нещо. И определено знаеше какво бе то.. не знаеше, защо но трябваше да го намери.. От бала на сам не го бе виждала, а това я натъжаваше, тогава не бе оценила това което той направи за нея, а веднага се бе разстроила от видяното, въпреки че все си мислеше, че няма чувства към Лекс. Дори сега, когато помислеше за него, не трепкаше сърцето й. Въпреки, че бе сигурна, че дълбоко в ннея... Не не, спри ' Стоп" поклати глава, да определено трябваше да намери Ник.. Имаше нужда от него, бе като нейната лична доза наркотик, към който бе толкова пристрастена и не можеше да се откаже. Искаше го мислеше за него, никой не можеше да я задоволи така както той го правеше.. Да определено трябваше да го намери и да му се извини, за онази вечер.. Той го заслужаваше..
Стана от леглото, като облече една черна рокля, малко над коленете си, обу черните си ботуши и наметна якето си.
Не знаеше, къде да го намери, а може би бе най - добре да му се обади.. Да точно така, щеше да слезе и да му звънне преди да е излязла от хотела..
Излезе от апартамента, качвайки се в асансьора. А когато всички девет етажа надолу минаха, тръгвайки да слиза от асансьора, гледаше пода , но усети познат парфюм и преди да вдигне глава се сблъска с него....
Дръпна се леко, опитвайки се да запази равновесие и да не падне назад..
- Господин Грей.... - каза тя, като сърцето й пропусна няколко удара преди отново да се нормализира.. - Аз съжалявам, не гледах къде вървях.. Просто се бях замислила и ...Да.Вижте съжалявам – о Боже ама тя сериозно ли се държеше така с него??Наистина ли заекваше пред най – добрия приятел на Ник? Май нещо й ставаше и въобще не беше в ред.. Да беше се скарала отново с Николас, но това не значеше, че да сещате се..
Върнете се в началото Go down
Christian.
Sis, Baby Boo
Sis, Baby Boo
avatar

Брой мнения : 332
Харесани постове : 84
Join date : 10.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: And one day, you wake up but nothing will be the same :X   Чет Апр 18, 2013 7:24 pm

Джипа караше бавно по Сиатълските улици. Крисчън бе облегнал глава на задната седалка и наблюдаваше високите сгради, направени с вкус и толкова приличащи на неговата компания. Поредния мегаполисен град, извисяващ се със своята йерархия в бизнес индустрията. Малко по-малко всичко се превръщаше в икономика, а парите бяха единствената лодка, в която можеше да се спасиш.
Грей погледна към телефона си, проверяващ за съобщение. Получаваше по много, но очите му търсеха само един номер. Точно този, от който не бе получил нищо. Поредния скандал с Ана изобщо не му се отразяваше добре. Не знаеше защо бе реагирала така, когато бе разбрала, че е проучил всичките й колеги. Искаше най-доброто за нея, безопасността й. Но тя отново бе решила да превърне всичко в исторически въпрос, по начина по който беше способен да изкара Крисчън извън релси. Тя много добре знаеше как ще реагира той, когато някой се опита да отнеме контрола му.
Знаеше, че сега си е в апартамента с Миранда и едва ли щеше да преглътне гордостта си и да го потърси. Грей щеше да се погрижи за това по-късно. Не издържаха скарани повече от ден и сега не правеше изключение.
Трябваше да посети хотела на един от съдружниците си, имаше нужда от едни документи, които се намираха в офиса му. И както на всички им бе ясно, Крисчън никога не чакаше. А сега бе решил, че няма да чака още седмица, докато съдружника му се прибере от почивка, за да му даде правилните документи. Изобщо нямаше доверие на секретарката му и бе решил да се погрижи сам за това.
Бил спря пред луксозния хотел и отвори вратата на костюмирания мъж, който грациозно се запъти към рецепцията. Усмихна се на рецепционистката, която веднага го позна и червенината по бузите й се появи на мига. Запърха с мигли срещу него, което го изнерви до краен предел и весело му съобщи къде се намира офиса на шефа й. Грей кимна благодарствено и се запъти към един от асансьорите, закопчаващ най-горното копче на сакото си. Точно, когато вратите се отвориха, отвътре излезе младо момиче, което буквално се заби в него.
-Лена? - наклони глава Крисчън и се усмихна, доста изненадан от срещата - Не знаех, че си отседнала тук.
Госпожица Моярти. Много добре знаеше защо Николас я бе назначил на работа и определено това не включваше острият й ум. Беше я виждал много пъти, когато го бе посещавал в компанията му, но най-малко очакваше да я срещне в хотел. Тя не живееше ли някъде около Ескала или паметта на Грей отново му изневеряваше.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lately, I've been, I've been loosing sleep
Dreaming about the things that we could be.
Върнете се в началото Go down
http://seattle-elite.bulgarianforum.net
Lenah.
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 44
Харесани постове : 11
Join date : 12.04.2013
Местожителство : Seattle

ПисанеЗаглавие: Re: And one day, you wake up but nothing will be the same :X   Чет Апр 18, 2013 8:25 pm

Какво изобщо можеше да му обясни? Въобще можеше ли да го направи.. Какво правеше там, ами терзаеше се и избиваше старите си навици на яве.. Не, че искаше Ник да разбере за това, но пък можеше да не обяснява какво точно бе правила там на Крисчън..
-Ами малко работа? Ами ти какво търсиш тук?
Попита го тя, като завъртя леко очите си, не знаеше какво точно трябваше да пита именно този мъж. Въпреки, че сега разбираше какво в същност харесваха всички жени в него, до сега не си бе позволявала да го забележи, но сега явно го виждаше, а чара му сякаш струеше от всяко кътче на кожата му, а нямаше жена която да не успее да го забележи..
В следващия момент установи как го беше зяпнала и леко се окори на среща му. И повдигна едната си вежда въпросително все още чакайки отговора му..
-Да не би да търсиш Ник? Защото ако е така, той определено не присъства в това място, така де ако имаш нужда от помощ – каза му тя вдигайки леко раменете си, а след това погледна към рецепционистката, която постоянно хвърляше по някой и друг поглед.
Но Лена не успя да не забележи, че Ана не присъстваше като негов багаж, принципно колкото пъти в последно време да бе виждала Крисчън, Ана беше с него, а сега липсваше.. Ами ако просто нещо им се бе случило, да явно не само Лена бе в положение „скарани и никой не иска да отстъпи” прехапа леко устната си и след това се подсмихна някак странно на фона на всичко, което се бе случило между нея и Ник, а след това и..
Онова което се случи в хотелската стая, е хубавото, бе че поне нямаше кой да разбере, не бе дошла заедно с господина, а й едва ли някой щеше да се осъмни в това, че е спала с някой от персонала.
Да казах ви, че Лена се бе върнала към старите си навици, с който уж се бе простила когато се бе събрала с Николас, но сега.. сега просто сякаш всеки път, в който се скараха сърцето й се свиваше на топка, а тя се задушаваше, и точно днес бе решила да пробва, дали пък ако пробва по този начин,няма да се почувства по – добре.
Е не бе успяла да се почувства особено добре, даже напротив почувства се много по – зле и по – гузна. Имаше нужда да се разсее. Имаше нужда да направи нещо глупаво..
-Ам, Крисчън? – подкани го отново , а той като, че ли също беше доста умислен, от колкото изглеждаше преди, сякаш мислеше за нещо, много по – различно от това, което бе тръгнал да прави.
Но не знаеше, просто се чудеше вече какво да направи първо за да го накара да спре да мисли за мъртвата си съпруга, вече нямаше сили да се бори с това. И всеки път, който я наречеше Катерина..
Сърцето й се свиваше. Поклати леко глава като се вгледа отново в мъжа седящ срещу й.
Върнете се в началото Go down
Christian.
Sis, Baby Boo
Sis, Baby Boo
avatar

Брой мнения : 332
Харесани постове : 84
Join date : 10.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: And one day, you wake up but nothing will be the same :X   Пет Апр 19, 2013 8:01 pm

Наклони глава и леко присви поглед. Много добре познаваше кога една жена тъкмо се бе чукала. Но не, не по леката розовина върху страните й, нито пък почервенелите устни. Онзи специфичен блясък в очите й я издаваха, а Крисчън нямаше как да пропусне нещо подобно. Все пак, всички бяха наясно със способността му да разбира всичко около себе си, отново с цел контрол. Рядко да му убегне някой детайл.
Лицето му остана непробиваемо, но доста се учуди от реакцията й. Те да не би да имаха нещо общо с Ник? Нали уж при него важеше правилото, че никога няма да докосне някоя от служителките си. Факта, че му бе подметнала уж случайно, че Николас не е там, беше достатъчно крещящ, че се случва нещо между тях. Е, винаги можеше да импровизира. Идеален начин да подкачи приятеля си.
-Всъщност трябваше да взема едни документи от собственика на хотела. - вежливо се подсмихна Грей, а след това добави - Но тъкмо отворих нов клуб на другата улица, можеш да дойдеш с мен. Уведомил съм Николас, но очевидно няма да ме придружи той тази вечер.
Кимна многозначително към Бил, който го чакаше пред колата. Лена със сигурност разбра намека му, че ако иска да отиде с него, да отиде натам. Крисчън натисна бутона на асансьора, който веднага отвори вратите си и влезе. Щеше да свърши набързо тази работа, тъкмо имаше да отметне едно посещение в клуба и да се прибере. От доста време не бе излизал на проверка сам, винаги пращаше служителите си да правят отчети на клубовете и ресторантите му. Идеална възможност да се разсее малко от мислите на Ана, които така и не го оставяха.
Секретарката на собственика вече го чакаше на бюрото пред офиса му и се усмихна чаровно, когато го видя. Предостави му всичко, от което имаше нужда и бяха нужни само две думи, за да му даде и онова, за което не бе предупредил. Винаги бе крачка пред всички. Нямаше как да си позволи да не вземе и допълнителни документи, така и така се бе разкарал чак до хотела. Колкото и да му бе сътрудник, Грей никога не се доверяваше. Може би това бе тайната на успешния му бизнес.
Прегледа всичко отново, когато бе в асансьора и остана доволен. Имаше повод да изпие едно голямо уиски, и без това от доста време не си бе позволявал. Алкохола му се свеждаше само до качествено вино.
Пристъпи през просторното лоби и се запъти към колата, където Бил вече му отваряше вратата. Не знаеше защо, но бе сигурен, че Лена вече бе вътре.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Lately, I've been, I've been loosing sleep
Dreaming about the things that we could be.
Върнете се в началото Go down
http://seattle-elite.bulgarianforum.net
Lenah.
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 44
Харесани постове : 11
Join date : 12.04.2013
Местожителство : Seattle

ПисанеЗаглавие: Re: And one day, you wake up but nothing will be the same :X   Съб Апр 20, 2013 2:43 pm

Клуб, далеч от Ник... разсейване, защо не. Може би всичко това, щеше да й помогне да забрави за малко всички проблеми, и всички мисли който се въртяха в съзнанието й. Въздъхна лекичко, докато се качваше в колата, за да го изчака. Какво толкова можеше да се случи?
Нищо.. въпреки, че знаеше, какво правеше алкохола, но Лена не бе такава нали? И уж се бе отдала напълно на Ник, но сега .. сега осъзна, че всичко явно е било един фалш, защото много бързо се бе предала в ръцете на онзи. Което от своя страна, не беше никак добре.
Как сега щеше да обясни? Надяваше да не й се налага да го прави, защото наистина не знаеше как да го направи.. Седеше и гледаше през прозореца, чудейки се в кой момент наистина щеше да й се стъжни, но имаше ли избор, след като не мислеше на време, сега нямаше никакъв смисъл да го направи. Извъртя очите си, въздъхвайки тежко, наистина какво можеше да направи? Нищо абсолютно нищо..
Но пък можеше да асе отпусне, поне веднъж... само един единствен път да се отдаде на някакво забавление, което може би щеше да и вдъхне нещо различно и непознато. Чу отварянето на вратата и срещна погледа на Крисчън, да Ана определено трябваше да го пази, кой знае каква паплач му налиташе и искаше да има този мъж. А тя определено беше късметлийка. Подсмихна се леко дяволито, но пък виждате ли, в главата на Лена се завъртя малко странна мисъл, Ана я нямаше, за да го придружи в клуба, а щеше да го стори тя.. Леко присви очите си, не знаеше какво може да очаква или какво можеше да се случи, но пък щеше да й бъде забавно да си играе игрички с този господин Грей.
Чудеше се, какви ли са възможностите му, и колко далеч можеше да стигне в игрите си.
-Къде е скъпоцената Ви Ана, господин Грей? - попита тя, а любопитството я изгаряше от вътре. И искаше да знае, може би си имаше едно на ум някъде и все още не го осъзнаваше.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: And one day, you wake up but nothing will be the same :X   

Върнете се в началото Go down
 
And one day, you wake up but nothing will be the same :X
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Episode 6:Wake

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Seattle :: Between time and space :: Бъдеще-
Идете на: