ВСЕКИ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ФОРУМИТЕ СА ЕДНООБРАЗНИ, ЧЕ НЯМА НИЩО НОВО ИЛИ ОРИГИНАЛНО Е ТОВА Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРОМЕНИ. СТРАННИЧЕ, ДОБРЕ СИ ДОШЪЛ НА ОСТРОВ

 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Flag Counter
▶Добре дошли!
в Сиатъл

Съществуват пет големи компании, обхващащи почти целият щат. Всяка компанията се състои от два съдружника, които ще са собствениците на империята и служители, които работят там. Както е известно бизнеса е една голяма, световна индустрия,а между компаниите винаги е имало неприязън и желание за повече мощ. Но както във всеки друг град, този също не пропуска да приюти и едни от най-големи наркодилъри, фалшификатори, наемни убийци и т.н. Всеки от тях много добре знае как да върти лесни пари, изплъзвайки се лесно и незабелязано на органите на реда. Много от хората, идващи от "подземния свят", желаят да завземат някоя компания, чрез убийство на реалните собственици.▶Вие сте влезнали
като
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
▶Екипа

Cristian Grey.

▶administrator


- sahara

▶administrator

▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Top posters
.a.n.n.a.
 
Christian.
 
Thayer
 
Caroline.
 
Алина.ᴳᵘᵇᶫᵉᴿ
 
Chiara.
 
Jenny Humphrey
 
miss grey.∞
 
Flor Leroxe
 
Виктор.
 

Share | 
 

 ESCAPE MODABAR

Go down 
АвторСъобщение
.a.n.n.a.
Administrator
Administrator
avatar

Брой мнения : 1073
Харесани постове : 36
Join date : 10.04.2013

ПисанеЗаглавие: ESCAPE MODABAR   Чет Апр 11, 2013 10:30 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

_________________
Keep hoping to see
the l ight
in her eyes. Even knowing
- it'll mean she's saying good-bye. -
[You must be registered and logged in to see this image.]
Върнете се в началото Go down
http://seattle-elite.bulgarianforum.net/
Delaney Hartley.
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 9
Харесани постове : 0
Join date : 12.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: ESCAPE MODABAR   Нед Апр 14, 2013 5:30 pm

Беше шумно, а във въздуха наоколо се носеше смесения мирис на скъпи, маркови цигари, които изпълваха дробовете на русокосата красавица, седяща в края на бара. При всяко свое по- дълбоко вдишване Деланей Хартли можеше да различи аромата на изисканите цигари и пури, които пушеха елитните богаташи, които посещаваха въпросния клуб, в който се намираха.
Хартли не принадлежеше по никакъв начин към тази група от сноби, които в момента я заобикаляха и влизането в този бар би ѝ се сторило хиляди пъти по- трудно, ако нямаше някои свои определени таланти като умението да фалшифицира, манипулира и разбира се красотата си. Но ето че всичко това ѝ даваше неописуемо предимство, когато ѝ се приискаше нещо, след което изпълнението му ставаше изключително бързо.
Деланей седеше на един от високите столове до бара, скръстила елегантно крака. Из под плътните ѝ алени устни от време на време излизаше по някое облаче дим, което донасяше със себе си приятния аромат на ванилия. Пушейки необезпокоявано цигарата си русокоската обхождаше внимателно и изпитателно помещението и лицата на хората. Сякаш търсеше нещо или някой. Сякаш набелязваше поредната си жертва. Въпреки че тази вечер Деланей не бе излязла заради това. Изведнъж просто ѝ се бе приискало отново да влезе в някой от частните клубове на елита на Сиатъл, където посещаващите го си мислеха, че никой друг освен тях не може да влезе. Никой друг освен Деланей Хартли.
Докосвайки внимателно гърлото на стъклената чаша до устните си жената усещаше погледите на мъжете, които се спираха върху нея. Някои я гледаха нахално известно време, но никой не се осмели да я заговори. Само един поглед русокоската усещаше вече доста продължително време, който не се отместваше от нея. С края на очите си успя да види мъжа, който така настоятелно беше впил погледа си в нея. Лека дяволита усмивка плъзна на лицето ѝ, докато се обръщаше главата си в посока към него. Тя се разшири, когато погледите им се срещнаха за известно време и стана още по дяволска, когато жената се обърна и вече усмихвайки се на себе си разни мисли преминаха през съзнанието ѝ .
Естествено нямаше да го заговори. Въпреки че щеше да ѝ достави удоволствие да види притеснението му, когато тя се приближеше първа към него по- голям интерес за нея представляваше въпроса кога той щеше да се престраши и да я заговори?
Върнете се в началото Go down
Виктор.
Elite
Elite
avatar

Брой мнения : 82
Харесани постове : 8
Join date : 14.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: ESCAPE MODABAR   Нед Апр 14, 2013 9:11 pm

Той беше много по- висша форма в този бизнес от дилър, да никой не знаеше, че Виктор Иванов, мъжа държащ PR компания се занимава с нечисти сделки. Виктор стоеше почти на върха на хранителната верига в този бизнес и единствения по- успял и по- високо стоящ от него беше Миша Белоскович, който не упражняваше чак такова влияние в тази част на света, макар да не се лишаваше от него и честичко да командваше Виктор без право на възражения... така де, ако Виктор искаше да живее, може би беше по- добре да го послуша и тайно да препсува до девето коляно цялата му рода.
Татуировките по врата му изпъкваха на фона на светлата кожа и се очертаваха по релефа на мускулите му, светлите му очи предизвикваха нещо повече от трепет в женските тела от обикновеното. Притежаваше възбуждащо и силно изразено излъчване, предизвикваше сексуални тръпки по тялото на партньорките си, дори още преди да ги беше докоснал, сякаш правеше секс с очи.
Но тази вечер бе отказал прекомерната наличност на женски тела, запазил сепарето за себе си и своите подчинени с няколко специални, танцуващи дами.
Те кършеха снаги по масите и пилоните, предлагаха силни гледки само за любители и знаеха как да продават телата си, а когато го направеха, изчезваше по един господин от компанията, заедно с някоя по стаите на бордея.
Иванов пиеше кротко силното си питие и разиграваше покер с противниците си. Мускулите по лицето у не мръдваха дори и не издаваха нито една емоция, което го правеше същински печеливш и в същото време понякога губещ. Усмихна се, когато обърна двете аса в ръката си и равнодушно придърпа всички чипове към себе си.
- Честито, господа, този път загубихте! - оповести той, но очаквано девойка на бара успя да привлече вниманието му, забеляза дяволитата усмивка покачила се палаво на лицето й, което го накара да оближе леко долната си устна, е това момиче определено не пасваше идеално на тази обстановка, не й тук не и при Елитните, беше нещо различно интересно.. Нещо не предполагаемо, и определено успя да прихване окото на Виктор, а това много рядко се случваше.. И това го накара просто да привика едно от момичетата, като я дръпна в скута си, и хвана един не мирен кичур от косата й увивайки го около пръста си, той и прошепна в ухото да иде и да покани именно онова момиче на масата им, а след това я бутна от скута си, като я тупна леко по дупето и я наблюдаваше как отива към бара..Странно, к
олко странно.
Върнете се в началото Go down
Delaney Hartley.
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 9
Харесани постове : 0
Join date : 12.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: ESCAPE MODABAR   Пон Апр 15, 2013 1:39 pm

Въпреки че въпросният мъж не поднесе лично поканата си на Хартли, красивата брюнетка, която изпрати да ѝ достави съобщението му беше също толкова очарователна, облечена в оскъдните си дрехи, че Деланей трудно би могла да ѝ откаже. Всъщност какво бе очаквала тя? По неписаните закони на елитното общество мъжа трябваше да поддържа имиджа си на недостъпен и разбира се, че нямаше да си позволи да заговори сам някоя жена. За това винаги се намираше някой посредник, който да предаде тайнствената му покана.
Хартли следваше бавно полуголата жена пред нея. С малко повече дрехи върху себе си и някой би си помислил, че е истинска дама, помисли си тя, докато я следваше и наблюдаваше грациозната ѝ походка.
Разстоянието от бара до сепарето на непознатия не беше голямо и след половин минута русокоската вече стоеше до масата, впила сините си очи в мъжа, който я очакваше. Без да чака друга покана тя се настани на свободното място до него и като благодари с чаровната си усмивка на момичето, което я беше съпроводило до тук, я отпрати. Можеше да усети силния аромат на парфюма му смесен с мириса на скъпи цигари.
Погледът ѝ за няколко секунди се спря върху другите мъже на масата, които се забавляваха в компанията на няколко красиви дами, които ги забавляваха кършейки слабите си телца около тях. Някой от тях издаваха странни звуци, наподобяващи някакви животни в гората, което накара Хартли да се разсмее и красивата ѝ усмивка отново се показа на лицето ѝ. След като се отърси от животинското им поведение русокоската отново върна погледа си на мъжа, който в момента удостояваше с присъствието си. Последваха няколко секунди мълчание, през което сините ѝ очи останаха впити в неговите.
- И.. на кого дължа тази покана?- попита тя с глас изпълнен със спокойствие.
Продължи да го гледа, без да отделя погледа си от неговия като през това време скръсти бавно крака, при което иначе късата ѝ рокличка се набра още нагоре и откри с още няколко сантиметра тънките ѝ бедра. Запали си нова цигара и изпускайки няколко облачета дим с аромат на ванилия му се представи.
- Деланей Хартли- изрече тихо и отсечено тя и протегна свободната си ръка към него.
Върнете се в началото Go down
Виктор.
Elite
Elite
avatar

Брой мнения : 82
Харесани постове : 8
Join date : 14.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: ESCAPE MODABAR   Вто Апр 16, 2013 10:15 am

Изостави картите си някак припряно, но всяко следващо негово действие беше все по- естествено и по- естествено. Пресегна се и отпи голяма глътка от питието си, докато я преценяваше с поглед, вперен в очите й. Всъщност очакваше тази жена да има доста по- голям потенциал, отколкото показваше. Не вярваше да е толкова плоско интелигентна, но вероятно, ако беше наистина такава, то криеше специален потенциал дълбоко в себе си. Затова можеше да провери до къде ще стигне, или по- вероятно можеше да я разкара за нула време.
- Остроумието на една жена да не би да е бонус от заведението? - повдигна веждата си любопитно и остави чашата си на масата за покер
Пръстите му случайно се намериха на рамото й и с връхчетата на възглавничките си, той рисуваше кръгчета, но не пръстите му предизвикваха желание, а погледа му- малко ленив, но възбуждащ, дори притесняващ околните и самата Деланей. Така умееше да гледа Виктор- без капка свян и срам. Пухкавите му, мъжки устни, доста тренирани и в бой и целувки, бяха изкусително свити.
-Какво хубаво име носите госпожице Хартли.. А честта дължите, на това че привлякохте вниманието ми.. - дрезгавия му глас достигна до слуха й и го погали, но по- забележителна беше интонацията и тембъра му, отколкото каквото и да било друго. Много рядко имаше нещо, което можеше да впечатли господина, но тази жена бе успяла да разпали интереса му..
-Вие сте различна. Мисля, че не отивате на това място пълно със сноби госпожице. Тогава какво би ви довело тук , на товя място, и то сама? - гледаше я и говореше толкова тихо, но достатъчно високо, че да успява само госпожицата, до него да може да чува тембъра на гласа му.
Не бе нужно всички на масата колкото й опиянени от женските тела кършещи се около тях, да чуват всяка негова дума.
Върнете се в началото Go down
Delaney Hartley.
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 9
Харесани постове : 0
Join date : 12.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: ESCAPE MODABAR   Вто Апр 16, 2013 4:23 pm

От допира на студените му ръце в голото ѝ рамо Хартли усети как кожата ѝ леко настръхва. Но запазвайки хладнокръвно изражение на лицето си русокоската се постара по никакъв начин да не издава, че кръгчетата, които рисуваше мъжа по кожата ѝ се сториха приятни. Двамата продължаваха да се гледат право в очите като никой не дръзваше да изпусне за миг другия от погледа си.
Деланей слушаше плътния му глас да гали слуха ѝ като с всяка нова дума мъжа ставаше все по- дързък, а ако трябва да бъдем честни на момичета като нея това им харесваше, въпреки че няколко от репликите на непознатия господин не ѝ се понравиха. Погледът ѝ се промени и за миг хладнокръвието беше изчезнало от сините ѝ очи. Сякаш за миг русокоската изгуби всякакъв интерес към непознатия, с който вече бяха скъсили разстоянието помежду си на милиметри, но пръстите му, който продължаваха да се докосват до кожата ѝ и силния аромат на парфюма му бързо я върнаха към първоначалното ѝ състояние.
В този момент Деланей се опита да си представи начина, по който изглеждаха двамата сега. Някой, който не ги познаваше би се помислил, че двамата са по- близки, от колкото в действителността. От начина, по който седяха един до друг и от очите им, постоянно дебнещи другия някой би могъл да си заблуди. Тази мисъл ѝ повлия някак странно и с едно грациозно движение Хартли успя да премести рамото си от игривите му пръсти. Не, не че това не ѝ беше приятно. Просто не обичаше да създава грешни впечатление. Освен това, по- същественото беше, че не можеше да си позволи да изглежда толкова "лесна", както всички казваха, и повърхностна като момичетата срещу тях, който кършеха телцата си около другите господа на масата в опити да ги забавляват.
- Нима има нещо лошо в това да си различен?!- отговори му тя с възбуден от любопитство глас- О, и какво искате да кажете с това, че не отивам на това място?- всъщност Деланей разбра точно какво има предвид с думите си мъжа срещу нея и изобщо нямаше да изчака отговор, ако той благоволеше да ѝ даде такъв; просто реши да го изпробва.
- Нека ви кажа една тайна- главата ѝ леко се приближи към неговата и нагласяйки устните си до ухото му продължи с равен, но предизвикващ тон- Аз изобщо не принадлежа на това място, а то не ми отива. Затова не си мислете, че ще ви е толкова лесно да ме разгадаете. Ще трябва доста да се постараете- изричайки последните си думи дълбоко въздишка се откъсна от гърдите ѝ и устните ѝ вече не шептяха предизвикателни думи в ухото му.
Лукава, игрива усмивка беше плъзнала по лицето му, а пламъка в сините ѝ очи започваше да играе.
Върнете се в началото Go down
Thayer
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 229
Харесани постове : 3
Join date : 11.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: ESCAPE MODABAR   Чет Апр 25, 2013 5:59 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Избраното от Тейър място - претъпкано, задушно и шумно. Точно по неговите изисквания за отпочиване. В сегашното му настроение не намираше нищо по-хубаво от това, да седне в препълнения бар и да пие сам, докато обмисля следващата си жертва. Роден да убива, а? Сякаш животът му се крепеше на това - да тренира юношите, да поръчва и изпълва убийства, без емоции и чувства.
Смесената миризма на скъп марков алкохол и цигари се сливаше с любимата му обстановка. Красивите барманки, чиято работа бе да правят колкото се може повече оборот бяха твърде заети с клиентите си, за да видят празната чаша на Тейър пред него. Стоейки на бара, с с празна от уиски чаша в ръка, Тей бе забил поглед в барплота. Отстрани някой щеше да си каже "Поредния самотник, дошъл сам да пие", но нещата не бяха такива. Защото Тейър можеше да има всяко момиче, когато си поискаше. Просто щеше да сложи онова бяло познато прахче в питието й и прекарва една луда, луда нощ. Но от части, понякога му се искаше да бе просто човек, да се забавлява, да се влюби, както половината хора в този клуб.
До него мястото се освободи, като за малък период остана празно. Той не забеляза това, докато не усети до себе си миризмата на силен женски парфюм. Погледът му се отлепи от ръцете си, навеждайки глава към момичето.
- Позната си ми. - продума той, заглеждайки се в нея възможно най-детайлно. Русата коса, розовите устни, хитрата усмивка.
Върнете се в началото Go down
Алина.ᴳᵘᵇᶫᵉᴿ
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 196
Харесани постове : 0
Join date : 24.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: ESCAPE MODABAR   Чет Апр 25, 2013 6:25 pm


if you cut a piece of guitar string
i will wear it like it's a wedding ring
wrapped around my finger you know what i mean you make my heart sing if you cut a piece of guitar string i would wear it this is the real thing wrapped around my finger you know what i mean.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Алина лежеше облечена в тъмни дънки, черен потник и черно кожено яке, чиито ръкави бяха навити до лактите й. Бе сама в големия апартамент, а единствено безмълвните капки на дъжда, който се изливаше, кънтяха при всеки сблъсък с прозореца. Силният вятър блъскаше клоните на дървото под прозореца й и се чуваше болезнения му вик в тъмнината на вечерта. Бе студено и мрачно, точно каквато бе нашата героиня в този момент. Лина загаси цигарата си в пепелника и бавно се изправи до седнало положение.Поредната скучна вечер, поредната забрава в апартамента, но Алина.. кхъм тя нямаше да остави нещата да протекат толкова скучно. Не. Щеше да си я направи достатъчно интересна вечерта, че да не каже отново, че е седяла сама в апартамента скучаейки. Скочи от леглото, като взе цигарите си телефона. И се усмихна дяволито на отражението си. Е имаше достатъчно дискотеки в този така дъждовен град, за да прекара вечерта скучаеща в къщи. Колкото бързо бе станала, толкова бързо се бе и омела от апартамента. Не беше много далеч от любимия си клуб. Да защо да се бави, като можеше да иде именно там. А й на кого му пречеше, въпреки че Алина винаги не бе била на мясото си между всички онези снобари в клуба. Но някак си не отиваше на нито един от тях. Някой желаеха да я направят как да го наречем „свое бижу?” но Алина, не бе глупава и определено нямаше да се върже просто ей така на някой от тях. Все пак вярно, занимаваше само с мръсните им сделки, вършеши им услуги, но никога и от онези, който може би се загнездиха в мозъка ви. А й тя не бе такова момиче. Влизайки в клуба усети мириса на пури и тежки мъжки парфюми, мдам определено нищо от това не й се нравеше, но наистина харесваше мястото.
Запъти се към бара, като седна на единственото свободно място, махна с ръка а пред нея веднага се появи така любимата й минерална вода. Да виждате ли Алина не пиела.. и тъкмо когато си помисли да отпие от водата чу глас, плътен леко дрезгав, който я накара да се обърне в неговата посока. Мъж , наистина хубав мъж, но определено не пасваше точно както нея на тази картинка.
-Нека помислим, може би.. Все пак по тези улици всичко е възможно . – подсмихна се лукаво, но не, не си мислете, че тя е имала нещо предвид с това за улиците. Просто всеки можеше да бъде видян на тях нали?

Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ESCAPE MODABAR   

Върнете се в началото Go down
 
ESCAPE MODABAR
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Escape The Fate

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Seattle :: Elite :: Частни клубове-
Идете на: