ВСЕКИ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ФОРУМИТЕ СА ЕДНООБРАЗНИ, ЧЕ НЯМА НИЩО НОВО ИЛИ ОРИГИНАЛНО Е ТОВА Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРОМЕНИ. СТРАННИЧЕ, ДОБРЕ СИ ДОШЪЛ НА ОСТРОВ

 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Flag Counter
▶Добре дошли!
в Сиатъл

Съществуват пет големи компании, обхващащи почти целият щат. Всяка компанията се състои от два съдружника, които ще са собствениците на империята и служители, които работят там. Както е известно бизнеса е една голяма, световна индустрия,а между компаниите винаги е имало неприязън и желание за повече мощ. Но както във всеки друг град, този също не пропуска да приюти и едни от най-големи наркодилъри, фалшификатори, наемни убийци и т.н. Всеки от тях много добре знае как да върти лесни пари, изплъзвайки се лесно и незабелязано на органите на реда. Много от хората, идващи от "подземния свят", желаят да завземат някоя компания, чрез убийство на реалните собственици.▶Вие сте влезнали
като
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
▶Екипа

Cristian Grey.

▶administrator


- sahara

▶administrator

▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Top posters
.a.n.n.a.
 
Christian.
 
Thayer
 
Caroline.
 
Алина.ᴳᵘᵇᶫᵉᴿ
 
Chiara.
 
Jenny Humphrey
 
miss grey.∞
 
Flor Leroxe
 
Виктор.
 

Share | 
 

 Рождения ден звукозаписното студио

Go down 
АвторСъобщение
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Рождения ден звукозаписното студио   Вто Май 07, 2013 6:45 pm

Всички се намираха в най-голямата зала на звукозаписното студио, която по принцип се използваше за репетиции. Изглеждаше огромна, тъй като бяха изнесли всички музикални инструменти, които заемаха наистина много място. И въпреки това на Джени й се виждаше се виждаше прекалено задушно и някак претъпкано. Беше започнало да й доскучава и виждаше само отрицателните страни на случващото се. На всичкото отгоре Кристофър все още не бе дошъл, но малката не бе сигурна дали това беше дори или не. Избягваше го в продължение на седмица, дори две. Не можеше да го погледне спокойно в очите след онази вечер, а може би бе защото се прокрадваше някак в сънищата й, карайки я да се събужда потна, разгорещена и силно възбудена.
Точно поради тази причина бе прехвърлила целия си гардероб, търсейки нещо по-консервативно, но след като премери всичко, отново облече рокля, която отговаряше изцяло на момичето, което си криеше някъде вътре. Е … изяде няколко критики, но съдейки по погледите на момчетата, не се бе облякла никак зле. И все пак, точно те не я вълнуваха, но някак си нямаше желание да се сблъсква с онзи, който секваше въздуха й. И чак тогава й проблесна – просто й трябваше едно питие и всички щеше да бъде наред. Но на тържеството имаше прекалено много непълнолетни, а това бе една от главната причина алкохола да се даваше само на определени лица.
Джени обаче нямаше никакво намерение да се прави на идиот за една чаша. Тя побърза да се измъкне от всички, като се промъкна в кабинета на Крис и бързо откри запасите му. Уискито отново й се стори остро, но след третата чаша вече дори не го усещаше, въпреки че бе започнала да си налива повече алкохол, отколкото сок. И все пак гледаше да не привлича много вниманието, затова ходеше там, само за да си допълни чашата, в която имаше малко портокалов фреш. През другото време танцуваше, пееше и се смееше с новите си „приятели”, но след толкова алкохол можеше да го прави и сама.

Дрешки:
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Вто Май 07, 2013 7:27 pm

Наложи му се доста да по закъснее,имаше неотложна работа,а беше обещал,че ще дойде и въпреки това ужасно много закъсня. Още щом влезе в помощението за купона видя,как малката се забавляваше но въпреки това нещо не изглеждаше добре. Чудеше се дали нещо не е станало и не са пили но никой не бе донесъл алкохол освен него и то беше запас,който само тя знаеше.
Стисна зъби и поклати глава,честно ли точно така,щеше да направи. Не можеше и не искаше да вярва,че пак е направила някаква глупост. Приближи се бавно към нея,нямаше намерение да и се кара,защото ако беше пила утре,щеше да и е най-доброто наказание:
-Ей Джери,как е май се забавляваш.
Леко я побутна за да осъзнае,че той е до нея,усмихна и се,като подуши алкохола. Дръпна чашата от ръцете и и отпи една глътка:
-Джери,Джери... Надушила си ми алкохола подобно на мишленце...
Закачи се той,базикаше се защото знаеше,какъв адски махморлук я чака утре.
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Вто Май 07, 2013 7:48 pm

Джени се забавляваше в центъра на залата, но май въобще не беше там. Мислите й бяха доста по-далеч, че й трябваше доста време, за да се осъзнае. Май отнемането на чашата й бе това, което я върна на земята и успя да я раздразни. Не се беше напивала много пъти, но съдейки по първоначалните й реакции, имаше много лошо пиянство, най-вече когато Крис е някъде около нея. И изведнъж забрави за всичките си планове да го отбягва цяла вечер, като дори се приближи максимално към него и го прегърна. Можеше да усети как едната й ръка започна да се спуска бавно надолу, сякаш той беше момичето, а тя големият мераклия.
- Тъкмо беше започнал да ми липсваш – закачи се русокосата с него и се притисна силно, за да може следващите й суми да бъдат казани на ушенце – И нали не очакваш да ти пусна, след като дори не можеш да ми запомниш името?
Последните й думи бяха изказани с изключително недоволство. Точно и заради това тя подхвана тема, която едва ли щеше да му хареса. Нали беше неговото съкровище … можеше поне името да й запомни, но след като това нямаше да стане, Хъмфри реши да удави мъката си в алкохола. Взе обратно чашата от ръцете му, като изпи на веднъж всичко, което бе останало в нея, а то не бе никак малко. Облиза демонстративно устните си, като върна стъклената чаша в ръцете му и му смигна.
- Не бъди злобар – завърши тя с широка усмивка и го плесна леко по бузката, но без абсолютни никаква сила, целяща да му причини болка. Просто го потупна, като й идеше да му защипе бузите като някоя бабичка. Не знаеше какво точно й ставаше, но в момента имаше огромно желание да мачка, хапе и прави всичко, което би я накарало да се почувства силна.
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Вто Май 07, 2013 8:03 pm

Едва сега успя да забележи,как се беше облякла,за бога ако и беше баща,щеше да почервенее и всичко останало в едно. А,момчетата не спираха да я гледат,а как не като дупето и беше на показ. Това се казваше супер страна ситуация и можеше да се почувства доста неловко. Но щеше да запази самообладание:
-Знам,че се казваш Джени Хъмрфи,просто те сравних с Джери от Том и Джери,защото ми крадеш сиренцето.
Потрепна и с вежди,като и отне отново чашата и я изпи до край,а след това я метна някъде назад,като я хвана и я завъртя. Нямаше да и разваля купона,а и скоро щеше да се срине тотално. За това просто чакаше мига в който ще се стовари в краката му,а и предпочиташе пред него,от колкото пред някой който,щеше да се възползва от нея:
-Хайде да танцуваме за това съм тук.
Завъртя я отново,като и той самия леко се разкърши.
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Вто Май 07, 2013 8:21 pm

Очевидно тази вечер нямаше да се разберат, тъй като Джени ставаше доста дръпната, когато се напие, а Кристофър … май нямаше намерение да я глези тази вечер. И все пак от него се очакваше да й се скара, да я изгони, да я скрие в стаята си или просто да я зареже, но сякаш той не обичаше да се съобразява с чуждите очаквания. Имаше собствени мнения и желания, които не го беше страх да изказва, но за изпълнението … някои от желанията му не бяха така лесни и правилни, но точно това ги правеше по-сладки и приятни. Но какво знаеше той, тичаше след нея, но веднага щом я усети да се приближава, се чудеше на къде да избяга, но тази вечер подобна възможност нямаше да му бъде дадена.
- Внимавай да не навехнеш някоя става – каза смело Хъмфри, като се изкикоти тихичко и дори му се изплези, показвайки само малко от върха на езичето си.
Остави го да й покаже какво може … не че успяваше да го фокусира много добре, но все пак виждаше на няколко сантиметра пред нея. И въпреки, че алкохола имаше много лоши страни, като това да кара хората да си мислят, че ги бива в танците, на Джени й действаше по съвсем обратен начин. Уискито бе загряло до толкова кръвта й, че тя едва се сдържаше да седи на едно място и да го гледа, затова и бързо се включи. Но за разлика от него, започна да се движи много по-бавно, отърквайки се предизвикателно в тялото му, като дори най-накрая му обърна гръб и притисна стегнатото си дупе малко под студената катарама на колана му.
Усещаше, че всички бяха вперили поглед в тях и знаеше много добре, че това, което правеше, бе не само нередно, но и скандално. А може би точно това й доставяше толкова голямо удоволствие. Обичаше хората да я коментират, без значение дали казваха хубави или лоши неща за нея. Все пак бе израснала на принципа, че си никой в очите на другите, ако хората не говорят за теб.
Все така обърнала му гръб, Джени уви ръцете си около врата му, като отпусна главата си на рамото му и се усмихна закачливо. Спусна се бавно надолу, докато не спираше да се движи, а там където тялото й се бе притиснало, ръцете й го обходиха жадна. Приклекна пред него, като продължи да спуска ръцете си по бедрата му, а най-накрая реши да се надигне, но остави горната част на тялото си преведена, докато сладкото й дупе се изкачваше нагоре по краката му. Най-накрая стигна на едно доста добро ниво и Джени се изправи чак след това.
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Сря Май 08, 2013 7:09 pm

Едва не загуби контрол,малаката определено знаеше,как стават нещата,макар не в детайли но бе готова да побърка всеки мъж. Добре че той имаше много добър самоконтрол и можеше да удържи на всичко това. Щом тръгна на горе я хвана за рамената,молеше се този момент да не бъде хванат с камера или с фотоапарат,защото щеше да е много голям удар по него,защото можеха да го осъдят за разврат с непълнолетни. Извъртя я леко към себе си,като малко по сериозно каза:
-Крайно време е да се прибираш Джени,пила си прекалено много...
Дръпна я за ръката,като тръгнаха към кабинета му,беше прекалено зле,за да я върне у дома и:
-Джени не съм ти баща но не биваше да ми вземаш запасите,не държиш на алкохол...
Утре щеше да и е най-голямото наказание но все пак,бе длъжен да я предупреди.
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Сря Май 08, 2013 8:59 pm

Джени нямаше и идея защо бе направила всичко това, но просто знаеше, че ще успее да го провокира, а той няма да направи нищо … поне не и пред хората. Имаше някакво необяснимо желание да се притиска в него, но само колкото да го привлече, а после най-вероятно щеше да избяга. Май наистина й беше харесало някой зрял мъж да се чувства привлечен от нея, че на всичкото отгоре и да й го каже. Някак бе успял да повдигне самочувствието й, но не до толкова, че да не знае коя е и къде й е мястото. Е да, в момента се държеше точно така, но причината бе онази, която бе очевидна на всички – малката Хъмфри не държеше на алкохол.
- Чудя се, кое е по-смахнато – започна да философства, след като влезе в кабинета му и съблече якото си, което пусна на пода, отивайки към бюрото – Че ми е забавно да се правя на лесно момиче покрай теб или че ти предпочиташ сдуханата ревла пред това, което съм в момента?
Въпросителната интонация на последното й изречение му показа, че очаква някакъв отговор, но можеше да е спокоен, ако не желаеше да коментира, тъй като не след дълго щеше да забрави какво беше казала. И без това мислите й бяха някъде другаде, тъй като изглеждаше като човек, пред огромна дилема или някой, който се опитва да се сети, дали бе изключил котлона, преди да излезе. Но най-накрая просто вдигна раменете си тип „Голяма работа” и се обърна отново към Кристофър, настанявайки сладкото си дупе върху бюрото му. Кръстоса дългите си крака, като се отпусна съвсем леко назад и използва ръцете си за опора.
Спусна поглед по тялото му, като изглеждаше невероятно любопитна, а може би и бе точно такава. Още от онази вечер й се искаше да види онова плоско коремче, което бе докоснала съвсем невинно, а то й бе направило огромно впечатление. Един от горещите й сънища бе доста по-пикантен от останалите, а онази любима сцена на Джени мина отново пред очите й и я накара да прехапе грубо долната си устна. Всичко започна в някакъв хотел и се разви така бързо, че малката дори не разбра кога се беше озовала пред него и вече правеха невероятно разкрепостен секс. Беше така влудяващо и бързо, че телата им направо пареха, а когато погледна надолу, вниманието й бе привлечело от онези влажни пътища, по които се бяха стекли насъбралите се капчици пот. Това отново я накара да потрепне, но само спомена не й бе достатъчен за да се възбуди така, както онази вечер, когато се събуди по средата на съня.
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Сря Май 08, 2013 9:24 pm

Чудеше се,как девствено момиче,може да се държи така,добре де,алкохола правеше нещата много по лесни и изкарваше дяволите. Не напразно индианците са го наричали "Огнена вода". Далеч беше от водата но въпреки това беше нещо огнено,а в нейния случай изпепеляващо:
-Джени...
Прокара ръка по краката и колкото да ги затвори,това беше супер тъпо,ако питаха някое момче. Но той беше мъж и нямаше да се възползва от пияно момиче,особено от малко момиче:
-Стига недей да правиш глупости.
Свали сакото си,като и го сложи на раменете,защото цялата се беше разголила.
-Ела,ще дойдеш с мен в къщи,не мога да те пратя на майка ти така.
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Сря Май 08, 2013 9:46 pm

Май „лошото” момиче бе успяло да привлече вниманието му достатъчно, че да получи безплатно посещение на дома му. Едва ли всяка вечер водеше момичета, които имаше намерение да приспива или да им мърмори като досаден родител. Разбира се, Джени дори не си бе помислила, че той я прибира, за да се възползва от нея или нещо подобно. Просто не беше такъв и май това, което толкова много й харесваше бе, че успяваше да провокира нещо в него, което не вярваше другите момичета с нейния опит да успяват … не че той знаеше какъв опит имаше тя, все пак не бяха говорили за толкова важни неща, а всеки който я погледнеше с тези дрехи, оставаше с погрешни впечатления. И все пак, имаше нещо различно в Кристофър.
- Ще те чакам в колата – каза изведнъж така смирено, сякаш не се бе държала до сега като … сещате се.
Изчака го да се отдръпне, макар че нямаше нищо против близостта му, но беше напълно сигурна, че изтезанието за него щеше да е по-голямо, когато останат още по-насаме, а това нямаше да стане, ако прекалеше. Но пък и нямаше да е интересно, ако изтрезнееше, тъй като нямаше никаква представа колко има и все пак знае ли човек. Затова погледа към преполовената бутилка, която седеше на един от рафтовете на шкафа, някъде на нивото на корема й. Обмисли всичко добре и въпреки, че беше пиана, а може би точно заради това, сътвори гениална идея.
Изправи се, като усети как сакото я прикри доста отзад, но реши да не мърмори, че току виж развалила прикритието си. Тръгна бавно към якето си, като видя как Крис се обърна към вратата, очевидно бързайки да излезе. Джени използва момента и уви бутилката с якето си, като се мушна бързо през отворената врата и се усмихна на няколкото човека, които я огледаха странно. Качи се бързо във вече познатата кола и докато Кристофър се извиняваше за това, че трябваше да си ходи няколко минути, след като бе дошъл, малкото мишле вече се наслаждаваше на сиренцето, отпивайки направо от бутилката и то не веднъж. От време на време поглеждаше дали идва, за да я скрие между краката си и да я покрие отново с якето, но пък в това нейно състояние и тази тъмница не бе много сигурно, че щеше да го разпознае от далече.
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Сря Май 08, 2013 10:08 pm

Забави се малко и още повече когато забрави портфела си,за това се върна и видя че "сиренето" го нямаше. Джери отново се бе погрижил. Това беше кофти номер... Тръгна напред,като не след дълго я намери но се държеше странно. Присви очи,като хвана двете и ръце,нямаше нищо там,но тя не помръдна,за това той я дръпна няколко крачки напред,като нещо изпадна от нея. Това беше "сиренето",завъртя очи. Този номер го знаеше перфектно. Тръгнаха пред колата,като не я изпусна от поглед:
-Сериозно,ще крадеш от мен и ще ме лъжеш?
Промрънка си но тя не го чу и той го знаеше,за това и отвори вратата,за това и отвори вратата и я напъха в колата. За отрицателно време се оказаха пред голямата вила,където той живееше. Може би за нея всичко беше като в мъгла но я заведе в една от стайте за гости,като я постави на мелкото легло,събу и обувките и я зави:
-Не ме край да те заключвам моля те!
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Сря Май 08, 2013 10:30 pm

Бързо я разкриха, което я накара да се нацупи не за друго, а защото предпочиташе да се забавляват заедно, но май на Крис не му беше до това. Правеше се на строг родител, което въобще не й харесваше, тъй като си имаше цели два, но реши да остави мърморенето за къщата. Проблема обаче беше, че направо си глътна езика, когато видя вилата, която нямаше търпение да разгледа. Но такава възможност не й бе дадена, защото нейния рицар побърза да я сложи в леглото, без дори да я съблече. Да, вярно че роклята й приличаше по-скоро на бельо, но определено имаше и нещо отдолу, което трябваше да излезе наяве.
- Ъъъъ татенце – каза закачливо, но и някак недоволно – Първо, когато слагаш детето да спи, трябва да го съблечеш – усмихна се похотливо Джени, въпреки че се опита да се сдържи – И второ … аз съм ти на гости, сериозно ли ще ме пратиш веднага в леглото. Извинявай, че се държах така! Просто исках да се забавляваме и май малко се увлякох.
Малката се усмихна чаровно, като направи онази невинна кучешка физиономийка, която трябваше да му разтопи сърцето и да си поиграе с нея. Щом искаше да е кротка и непорочна, такава щеше да бъде, но нека не забравя, че сам е бе пожелал така … или поне тя остана с такова впечатление. Най-вероятно щеше да й писне по някое време и да откачи отново, но пък нямаше да разбере, ако не рискуваше. Току виж се е окопитила и започнала да се държи като нормално детенце. Добре, това прозвуча доста смешно, но все пак щеше да положи всички усилия, за да върне онази Джени, която събуждаше мъжа в него … не бащата.
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Сря Май 08, 2013 10:43 pm

-Виж ти си пияна,и то много пияна,не си даваш сметка за нищо,което правиш,а най-вероятно,като си спомниш,какво си правила утре,ще се изчервиш,като домат.
Отново направи опит да я завия,естествено не успешно,защото се опитваше да му покаже,колко е секси и може би какво се крие под "роклята" и,което беше по скоро нощница от колкото такава. Отново се опита да я завие. Не искаше да рискува да се възбуди,да изгуби контрол,добре че не беше пиян,защото можеше лесно да загуби контрол. За това беше отказал да пие много,след един купон,след който имаше татос на задника "Сладурче!" добре че имаше пари за лазер и го махна.
-Моля те опитай се да заспиш иначе,ще те заключа в стаята. И по дяволите не съм ти татенце...
Завъртя очи,като се изправи и тръгна към вратата. Отивайки към спалнята си,все пак и той трябваше да поспи.
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Сря Май 08, 2013 11:04 pm

Още не бе излязъл от стаята, когато Джени се изкикоти, но все пак не каза нищо. Харесваше й, че се беше изнервил, като въпреки че не одобряваше да й се кара, този път й бе станало наистина забавно. Може би защото го провокираше и все пак това бе целта, но когато остана сама в стаята, някак си й се стъжни. Наистина не искаше да остава сама и една от причините беше, че обожаваше компанията му. И все пак не го спря, нито побърза да го последва. Вместо това се опита да заспи, но роклята й убиваше прекалено много, затова се изправи и цъкна лампата, като се съблече.
Бельото също не беше удобно за спане, но веднъж вече станала, нямаше начин да се върне в леглото. Открехна леко вратата си, като се огледа внимателно и след като видя, че хоризонта беше чист, тръгна смело по коридора. Започна да оглежда любопитно всяка стая, като не пипаше затворените врати, особено онази, под която се виждаше силната светлина. Кристофър още не беше легнал и Хъмфри разбра това по сянката, затова и продължи напред. Продължи да се разхожда все така гола голеничка из къщата, като стъпваше на пръсти, а когато най-накрая й омръзна, реши че предпочита да досажда на домакина.
Открехна тихо вратата, като забеляза, че вече си беше легнал и най-вероятно спеше. Затова и се приближи бавно към леглото, като затвори след себе си и се излегна внимателно до него, опитвайки се да не го събуди и дори успя. Присви леко очите си, като бързо свикна с гъстия мрак и чак сега забеляза, че той нямаше дрехи, но за жалост се бе завил чак до гърдите и това й позволи да види само тях, но това я накара да поиска и да ги пипне. Въпреки това не направи нищо, а остана излегнала се по гръб върху завивката, като се чудеше дали да се сгуши в него и да заспи или да го събуди. И познайте кое избра.
- Криииис – прошепна едва едва и видя как той помръдна съвсем леко, затова прошепна малко по-настоятелно – Кристофър! – а това го накара не само да отвори очи, но и да подскочи леко, тъй като очевидно не я бе очаквал – Скучно ми е – продължи шепнешком, като отново направи онази тъжна муцка.

Трябва и на бельото да се сложи снимка :D Само че е с мрежести чорапи:
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 11:44 am

Тъкмо се унасяше и още не бе започнал да сънува,когато си чу името. Първо беше малкото му име,а след това и цялото му име. Чудеше се дали това не е сън,който тукущо започваше,защото беше някак заглушен или наистина го викаха.
Когато обаче усети някакви малки ръце по себе си и дъхът на някого се сети,че малката мишка му беше на гости и най-вероятно се беше промъкнала в леглото. А,за ужас и от не дообмисляне беше без боксерки,напълно гол. Изправи се рязко,като придърпа одеялото но беше грешка,защото тя беше по бельо:
-По дяволите Джени,какво по дяволите правиш тук?!
Това пресичаше всяка граница:
-По дяволите върви в леглото си,преди да ме осъдят за разврат с не пълнолетни. По дяволите,ще ме вкараш в беля и после лошо ти се пише...
Опита се да се измъкне,като дръпна долното одеяло:
-Повече никога няма да ти давам алкохол,ако това значи да го спра. По дяволите,аз може да съм ти баща...
За първи път беше толкова ядосан и говореше по този начин.
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 11:59 am

Реакцията му бе напълно нормална, като едва ли трябваше да изненада Джени, но всъщност друго в него й направи впечатление. Не, не беше това, че придърпваше завивката към себе си като някое момиченце, което никога сякаш не се бе разхождало по бански на плажа. Но все пак реши да не му се смее и за това, така че го остави да я нахока, въпреки че бе прекалено пияна и развеселена, за да го приеме на сериозно. Беше й някак забавно да го гледа така, тъй като по на челото му се бе изписала огромно притеснение, което нямаше как да не се хареса на нашата красива русокоска.
- Не мислех, че някой може да каже „по дяволите” толкова много пъти за толкова малко време – каза съвсем сериозно тя, като се протегна и изви тялото си, но след като се отпусна, му се усмихна съвсем спокойно и невинно – И не се ласкай прекалено … просто ти казах, че не ми се спи. Предпочитам да си говоря с някой.
Точно в момента нямаше да има нищо против, ако той решеше да правят нещо друго … като да кажем да й позволи да докосне коремчето му на голо. Звучеше така перверзно, а всъщност бе често любопитство, а може би и съвсем малко възбуда, която щеше да стане доста по-голяма в определения момент и точно поради тази причина реши да не му предлага. Все пак, тя самата не бе готова за това, което беше сигурна, че ще последва, ако успее да го възбуди в леглото. Не искаше да прибързва точно с тази така важна за нея стъпка, макар и на моменти да си фантазираше за него и да желаеше някой опитен и доста привлекателен мъж да направи всичко това, показвайки й нов вид удоволствие.
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 12:31 pm

Завъртя очи,от ярост бе забравил факта,че е супер пияна за да поеме каквото и да е конско. Поеме ли си помисли. По дяволите,та той беше напълно гол,гол голеничък,както майка му го бе родила. Издърпа одеялото,като се обърна и тръгна към банята за да се облече,обу си боксерките,след това един анцунг и сложи риза,която го закриваше. Не че се срамуваше от тялото си но не искаше да я изкуши и без това бе супер пияна.
Върна се но я зави с одеялото,а той легна отгоре без да се завива,напълно облечен. Все пак искаше да запази благоприличие:
-За какво ти се говори,всъщност не знам,как ти се говори при положение,че си пияна като дърво!
Премина с ръка по челото си,като избягваше въобще да я гледа. Не беше от стомана и само стегнатото му бельо не показваше това,което всъщност си мислеше. Но нямаше да се възползва,защото първо бе пияна,второ бе малка и трето бе девствена,а от първото едва ли щеше да помни нещо,ако третото се случеше.
Завъртя очи,като отново не я погледна:
-Не знам,как не помириса възглавницата и не заспа или нещо друго...
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 12:51 pm

Недоволния поглед се появи веднага щом Кристофър избяга в банята, грабнал първите дрехи, които му се изправиха пред погледа. Май и този път нямаше да успее да се нарадва на тялото му, което криеше така внимателно от нея. Ако не беше видяла прекрасните му стегнати гърди, заели идеалната квадратна форма, щеше да си помисли, че е жена и го крие от всички. Че както толкова, ако го види по бельо … не беше чак толкова малка, че и това да криеше от нея, но май не бе и достатъчно голяма, че да има право на мнение. И все пак каза каквото имаше, но чак след като той отново беше легнал до нея.
- Ами как очакваш да заспя, като не ми даде целувка за лека нощ – каза закачливо и бързо премахна разстоянието между тях.
Не, нямаше намерение да го целува, а просто да се възползва от това, че той се бе излегнал по груб. Хвана ръката му и без да се интересува дали му беше удобно или не, я премести така, че да дойде точно под вратлето й. И така малката Джени се настани удобно, отпускайки глава на рамото му, като реши и да качи едното си краче върху тялото му, но тъй като не бяха и двамата завити, това създаде нов проблем. Можеше и да не усеща голото й тяло през завивката, но по този начин русокоската бе успяла да я прехвърли върху него и сега той бе увит като в пашкул, а тя спокойно се излежаваше отвита, като единствено гърдите й бяха що годе прикрити.
- Но знам какво може да ме приспи – каза изведнъж тя, надявайки се да го заинтригува и извъртя съвсем леко главичката си, поглеждайки към лицето му, без да се отделя от тялото му – Един масаж преди сън винаги ми помага да спя спокойно и дълбоко.
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 1:24 pm

Прокашля се,или по скоро прочисти гърлото си нарочно,за да и намекне да спре с това,което прави. Погледна към тавана и се радваше,че е завит но му се искаше тя да е завитата,за да не му се налага да гледа секси тялото и. Това беше лошо,не беше добре,за никого,тя беше малка на 17,а той беше на 39,някой щеше да каже,че се възползва от нея. Не трябваше и нямаше да го направи не беше на 18 когато не му дремеше и щеше да я изчука без да се колеба и без да се съобразява дали е малка и дали нямаше да съжалява.
-Не съм по целувките за лека нощ и определено не правя масаж на никого,само професионален от някоя тайландска масажистка,която струва 300 долара на час.
Отново погледа към тавана,като сякаш се молеше на Бог но уви не чуваше молитвата му,или явно нарочно го изпитваше:
-За какво ти се говори...
Беше абсолютно сигурен,че не и се говори,а и се прави нещо,за което самата тя не си даваше сметка:
-Всъщност тъп въпрос но все пак.
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 1:49 pm

Кристофър продължи да се инати като сърдито магаре, което не желаеше да направи това, което така или иначе щеше да стане в крайна сметка. Но Джени не му се нацупи, а реши да го остави да си мисли, че все още командва парада, въпреки че тя се бе провъзгласила за сценарист. В главата й се въртеше ясна представа точно как иска да се развие всичко, като нямаше да приеме никакъв отказ. Е … ако всичко това се случваше, докато беше трезва, най-вероятно вече щеше да е избягала и да плачка в тоалетната, тъй като не помнеше някой да я беше отблъсквал така съсредоточено. Но може би точно заради това свалките на пияна глава бяха най-добрите – хем че не ти пука колко пъти ще те отрежат, хем че на сутринта няма да помниш колко си се изложил.
Сякаш въобще не беше бе видяла, че той се опитваше да спре всичко това, Хъмфри се възползва от положението и опипа уж случайно гърдите му, който не бяха под завивките. Предпочиташе да го беше направила, докато беше още гол, но и с това щеше да се задоволи, най-вече защото тръпката от желанието да погледне отдолу направо я побъркваше. Но тя не беше като него … поне не и в момента. Нямаше да чака нито случаен момент, в който той щеше да бъде без нищо отгоре и просто така да се засекат, нито пък щеше да чака удобен, който едва ли щеше да дойде близките пет десет години. Затова и без въобще да му мисли, изведнъж скочи и се настани право в скута му, оставяйки го да се наслади на гледката, тъй като в момента бе буквално пред очите му.
- За какво искам да си говорим ли? – каза невинно Джени и се направи, че мисли, като за момент се надигна съвсем леко и разкара завивката от тялото му, тъй като се бе насъбрала и не й беше удобно – За птичките и пчеличките – отговори накрая решително и надигна игриво веждите си.
След като вече го бе възседнала така удобно, реши да остане изправена, но не почака разрешение, а направо сложи ръчичките си на корема му. Не го опипваше и дори не мърдаше, макар че намека с темата им за разговор бе напълно ясен, а може би бе просто весела закачка от нейна страна, както и повечето неща, които каза и направи тази вечер. Но все пак бе забавно … това си беше типичен разговор между дете и родител, на който слагаха най-различни имена – „Разговора за птичките и пчеличките”, „от къде идват бебета” или просто казано, Джени умираше от желание да си поговорят за СЕКС.
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 2:12 pm

Едва не спря да диша за секунда в която тя се оказа над него и точно на мястото,което най-малко трябваше,защото щеше да му подейства още по влудяващо. Единствения начин по който можеше да се справи с нея е да и докара няколко оргазъма без да я лиши от девственост,което беше напълно възможно. Но проблема бе този,че утре ако си спомнеше нещо,щеше да е голям срам,от друга страна това беше осъдително,а и сега беше за бой дори.
-Мишок...
Завъртя очи,като отчаяно се опитваше да не я гледа. Прокара ръцете си по нея,като я хвана за талията и я остави от другата страна на леглото.
-Легни до мен и затвори очи.
Тя се противеше:
-Направи го малката...
Нещо което можеше да направи,щеше да я накара сама да свърши или нещо подобно.
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 2:44 pm

Джени потръпна от удоволствие, но и от известна изненада, когато усети ръцете му по тялото си. Харесваше й да се закача и някак бе сигурна, че той нямаше да си позволи да се възползва от нея, дори и да беше напълно трезва. Знаеше, че е доста примерен мъж, който имаше някакви граници и всичко това, което изпитваше към нея, бе на съвсем друго ниво. Може би и това бе причината да се смути и изненада, когато той й сподели как го кара да се чувства в определени моменти. Но щом я докосна на голо, макар и само за секунда, преди да я премести, кожата по цялото й нежно тяло настръхна.
Хъмфри се опита да се възпротиви на заповедта му, но най-накрая се предаде и се излегна по гръб, като дори затвори очите си. Не й се понрави, когато я нарече „малката”, макар и да звучеше доста сладко и закачливо. Просто й напомни, че тя бе детето, а той големия човек, който очевидно нямаше желание да се занимава с дечица. Тази мисъл я накара да въздъхне тежко, тъй като бе свикнала да вижда онази закачлива усмивка на лицето му, която й подсказваше, че се наслаждава на моментите им заедно. Май бе попрекалила, но сякаш не можеше да вземе нещата под контрол. Изпълваше я едно силно желание, което я караше да усети онази не до там позната тръпка, карайки я да се държи не като себе си.
- Ако очакваш, че така ще заспя или няма да те чуя, докато се измъкваш от стаята, значи си ме подценил – прошепна съвсем тихо Джени.
Чудеше се какво точно прави и дали самия той не се опитваше да заспи, защото вече около тридесет секунди бе така. Но все още усещаше присъствието му и онзи наситен горчив аромат, който се носеше от меката му кожа. До сега не бе осъзнала колко привличащо можеше да й действа, но точно когато започна да му се наслаждава, той реши да се облече. Е … дано бе измислил как да й се реваншира, че не беше честно така да й секва удоволствието.
Върнете се в началото Go down
Christopher Douglas
G.Moderator
G.Moderator
avatar

Брой мнения : 65
Харесани постове : 4
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 3:05 pm

-Браво мишленце...
Настани се близо до ухото и,като за своя безопасност затвори очи за да не я гледа,какво прави или,какво щеше да прави по негова заръка. Тихо започна да и шепне,като дори не знаеше,на къде ще отиде всичко и до къде искаше да стигне:
-Докосни се Джени,докосни се там където искаш да те докосна...
Прехапа устни и ги облиза,май трябваше да твори очи и да види,макар да не искаше.
-Не ми казвай,че не си го правила?
Нямаше да я докосне по този начин,не искаше да рискува,добре де тъпо беше да гледа и не беше по малко осъдително но трябваше да направи нещо без да е толкова неправилно.
-Хайде малката,направи го заради мен,а и заради теб...
Спазваше някаква дистанция на телата,до колкото бе възможна,само че усещаше как боксерките му пращяха и нещо под тях пулсираше. С отвращение разбра,че е възбудем.
Върнете се в началото Go down
Jenny Humphrey
Citizen
Citizen
avatar

Брой мнения : 103
Харесани постове : 0
Join date : 22.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   Чет Май 09, 2013 3:47 pm

За момент се зачуди дали да не пренебрегне заповедта му за затворените очи, тъй като познаваше добре гласа му и все пак не бе сигурна, че всичко това го казваше Кристофър. Остана силно изненадана и прекалено несигурна, като не знаеше дали да го послуша или да стане и да си тръгне, преди да е направила някоя глупост. Проблема не беше само в това, което той искаше да направи в момента, а че бе така сигурен, че тя желаеше той да я докосне. До преди две минути можеше да се закълне, че всичко беше само за забавление. Е … сега не беше толкова сигурна.
Премина несъзнателно с език между устните си, тъй като бяха пресъхнали, но това я накара да осъзнае, че предпочиташе да усети неговия там. И без той да разбира какво точно се въртеше в главата й, макар че най-вероятно подозираше, просто видя как тялото и потрепна преди още да се е докоснала. Онази сладка тръпка се появи отново, но този път се разпръсна из цялото й тяло, като Джени я усещаше най-силно между краката си. И в момента, в който чу последните му думи усети как се навлажни доста бързо и обилно точно там, където наистина желаеше да бъде докосната в момента.
Русокосата отвори очи, но не намери сили да го погледне, тъй като се страхуваше прекалено много, че той щеше просто да изсмее на възбудата в очите й. Да, мислеше го за добричък, но и това тук не го бе очаквала, така че не знаеше какво щеше да се случи след малко, но имаше силно предчувствие, че щеше да й хареса. Затова и затвори очите си, като най-накрая започна да го слуша, възбудена не само от мисълта, че той я гледаше, но и от това, че щеше да й казва какво и как да прави.
За негова изненада, ръката й тръгна към лицето й, като се погали съвсем нежно, както той я галеше, но след малко проникна с две пръстчета между устните си. Облиза ги демонстративно, като извади езичето си на показ, но не се задържа дълго на това, а спусна мокрите си пръсти надолу, оставяйки влажна следа по брадичката, вратлето и онази тясна пътечка между гърдите си. Извъртя ръката си така, че пръстите й да я водят надолу и щом усети плата на жартиерите, които все още държаха силиконовите й чорапи се спря за момент. Пое си дълбоко дъх, като от скоро бе започнала да диша по-тежко, но реши да се абстрахира от този факт и да продължи. Затова и прехапа нервно долната си устна, като усети бързо нежния плат на прашките си, а не след дълго усети всичко и от другата страна, тъй като под бельото се криеше нещо по-чувствително от пръстите й, което я накара да простене съвсем тихо, но напълно искрено.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Рождения ден звукозаписното студио   

Върнете се в началото Go down
 
Рождения ден звукозаписното студио
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Seattle :: Between time and space :: Минало-
Идете на: