ВСЕКИ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ФОРУМИТЕ СА ЕДНООБРАЗНИ, ЧЕ НЯМА НИЩО НОВО ИЛИ ОРИГИНАЛНО Е ТОВА Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРОМЕНИ. СТРАННИЧЕ, ДОБРЕ СИ ДОШЪЛ НА ОСТРОВ

 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Flag Counter
▶Добре дошли!
в Сиатъл

Съществуват пет големи компании, обхващащи почти целият щат. Всяка компанията се състои от два съдружника, които ще са собствениците на империята и служители, които работят там. Както е известно бизнеса е една голяма, световна индустрия,а между компаниите винаги е имало неприязън и желание за повече мощ. Но както във всеки друг град, този също не пропуска да приюти и едни от най-големи наркодилъри, фалшификатори, наемни убийци и т.н. Всеки от тях много добре знае как да върти лесни пари, изплъзвайки се лесно и незабелязано на органите на реда. Много от хората, идващи от "подземния свят", желаят да завземат някоя компания, чрез убийство на реалните собственици.▶Вие сте влезнали
като
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
▶Екипа

Cristian Grey.

▶administrator


- sahara

▶administrator

▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Top posters
.a.n.n.a.
 
Christian.
 
Thayer
 
Caroline.
 
Алина.ᴳᵘᵇᶫᵉᴿ
 
Chiara.
 
Jenny Humphrey
 
miss grey.∞
 
Flor Leroxe
 
Виктор.
 

Share | 
 

 Maybe yes, maybe no?

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Алекзандър
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 22
Харесани постове : 0
Join date : 14.11.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   Чет Юни 23, 2016 5:24 pm

Тялото й се извиваше подчинено на волята ми. Почти веднага осъзнах, че се предава и това ме накара да изпитам някакво нездраво задоволство, че успявам да предизвикам сексуалното и първичното в нея, сякаш си отмъщавах за нещо, което не бе направила. Имах нужда от това. Имах нужда от това да си възвърна контрола. Егото ми бе понесло сериозен удар и да виждам сляпото й подчинение, без възражения, бе онова което исках да постигна. "Усилията", които полагах, за да изтръгна тези възбуждащи стенания от устните й, нямаха нищо общо с нея. За мен това момиче не означаваше нищо. Нейното лично удоволствие не представляваше интерес за мен. Флор бе просто един инструмент. Помагаше ми да се лекувам.
Спрях поглед на сгъвката на шията й. Опитвах се да разгадая каква бе нейната мотивация да бъде тук. Каква бе причината да ми позволи да я чукам пред всички тези хора? Какво се въртеше в главата й?
Устните ми се озоваха там, където до преди малко бях забил поглед. Кожата й беше гладка, мека и със задоволство отбелязах, че настръхна под допира ми. Прехвърлих се върху устните й, а те ухаеха на шампанско и на… нея, предполагам. Представих си как е обърнала една чаша на екс, за да събере смелост преди да дойде тук. И сега когато вече бе тук и всичко това й се случваше, именно тази чаша шампанско и помагаше да се освободи от всичките си задръжки.
Изведнъж дъхът й секна за миг и след това започна да диша още по-тежко, забързано и насечено. Щеше да свърши. Една част от мен искаше да й даде тази възможност, но другата, по-силна и упорита част от мен, се наслаждаваше на незадоволеното желание в очите й. Пръстите ми застинаха дълбоко потънали в нея. Бях отчаян, всяка мисъл и нерв бяха подчинени на мисълта за нея, на желанието да съм в нея. Желаех я, копнеех за нея, сякаш беше наркотик. Но и не можех да й позволя да свърши. Исках да я заставя да се моли за това. Исках да изпробвам границите й. Исках да знам до къде би стигнала, за да получи онова за което копнее...
Върнете се в началото Go down
Flor Leroxe
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 86
Харесани постове : 3
Join date : 11.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   Чет Юни 23, 2016 8:10 pm

Не можеше да диша от удоволствието, което минаваше в тялото й. Сякаш тялото й се разтрепери в агонията, на влажността си, на готовността си. Беше прекалено отпусната, прекалено чувствителна, усещаше всичко, което й причиняваше. Ръцете й се спуснаха по гърба му бавно, усещаше действията му, дразнеше я, подлудяваше я, откачаше, а тя се погубваше отново в лудостта си. Погубваше се и се чувстваше напълно разголена пред него ,въздъхна леко, като прехапа устните си от удоволствието,

-Моля тееи- каза му все по – задъхано тя, простена тя, докато стон на задоволство се откъсна от устните й, а тя напълно забрави, това което трябваше да помни, че всичко което правеха бе достатъчно грешно.

-Колкото е грешно, толкова и ми харесва... – констатира допълнително тя, усещайки наистина колко беше грешно всичко, но не можеше да спре желанието .Езичето й мина през устните й, сърцето й забиваше все по- бързо, ръцете й се спускаха отново по тялото му, оставящи следите си там под ризата му. Дишането й ставаше все по учестено, накъсано, тялото й се извиваше леко от удоволствието, което й доставяше всичко случващо се.
Флор усети тежката миризма на похот във въздуха уникалната смесица от феромонните, които бяха излъчвани от телата им, а това сякаш я караше да се възбуди още повече, да изпитва още по голямо желание.Кожата й гореше, всичко я болеше, искаше точно сега да го усети още повече застоял се в нея.Тя не измести очите си от неговите.
-Моля те, искам те толкова ...
Върнете се в началото Go down
Алекзандър
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 22
Харесани постове : 0
Join date : 14.11.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   Пет Юни 24, 2016 8:59 pm

Виждах как мускулите на корема й се свиват, треперят, чувах тихите й молби. Молеше ме с поглед. Желаеше ме, а това сякаш беше заразно.
- Разкопчай панталона ми... - Тя послушно изпълни заповедта ми. Разкопча колана, после и ципа и смъкна леко панталона ми надолу, колкото вече пулсиращия ми член да се покаже. Усетих как пръстите й се увиват около него. Насъбралия се въздух в дробовете, изсвистя през зъбите ми и захапах долната й устна. Захванах здраво бедрата й, плъзнах ръце до коленете й. Разтворих ги по-широко, после без повече увъртане я издърпах към себе си и рязко проникнах в нея. От гърлата и на двама ни се изтръгна вик, който заглуших с целувка.
Буквално ми се зави свят. Бе толкова тясна, гореща и влажна. Представих си как целият свят навън се е затворил и сега бях останал сам със своето сексуално пиршество. Предпочитах да мисля, че няма да има утре, че няма да се виждам с никакви други хора, че на тази планета съществува само тази стая, само тази нощ, само това легло и само тази жена. Нямаше Ния, нямаше проблеми. Бяхме само аз и Флор и това бе повече от достатъчно.
Излязох напълно от нея, но само за да проникна отново, още по-грубо този път. Вече знаех, че няма да й причиня болка, защото тя буквално се разтичаше. За щастие нейното желание бе така мощно и неконтролируемо, точно като моето. Харесваше ми колко е похотлива и ненаситна... Задвижих се дори по-диво. Исках да я докарам до лудост. Исках когато се събуди на сутринта, все още да си спомня, какво се е случило тази нощ...
Върнете се в началото Go down
Flor Leroxe
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 86
Харесани постове : 3
Join date : 11.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   Пет Юни 24, 2016 10:01 pm

Кожата й гореше, всичко я болеше, искаше точно сега да го усети още повече застоял се в нея.Флор не измести очите си от неговите, харесва й всяко негово изражение, хареса й да го гледа докато я чукаше, докато дразнеше, това й доставяше такова неописуемо удоволствие.Точно това бе искала, да го усети в себеси тя в момента сякаш го притежаваше, сякаш го бе пленила.Усещаше как я изпълва цялата, въздъхна тежко, захапа силно устните си, преди да освободи дупето му от ръцете си, които отново се плъзнаха по неговото запомняйки всяка гънка, всеки мускул.
Колкото повече го усещаше, толкова повече погледа й се премрежваше. Стоновете й на задоволство, сякаш преминаваха в нещо по – различно от обожание. Флор се напрегна и се извъртяха, като той остана под нея. А тялото й бавно започна да поема члена му отново в себе си. А в мига, в който го бе поела целия до край в себе си, извика едвам чуто, сякаш толкова отдавна не бе усещала какво й причиняваше това когато .Усещаше го все по – дълбоко в себе си, а тялото й сякаш само започваше да се движи , кръста й се извиваше, докато ръцете й галеха гърдите му, бавно внимателно. Очите й се бяха впили в неговите, а косата й се бе спуснала докосвайки се на моменти до лицето му при всяко нейно движение.Но тялото й сякаш не асимилираше болката от всяко проникване и продължаваше да се движи върху неговото,притискаше се, а Флор просто седеше на ръба на оргазъма.
-Ето това исках. - изстена тя, като остави ноктите й да се забият в гърдите му. Дори не се усещаше, че ги гледахя. Беше съвсем забравила за това. Ни й пукаши искаше само да го усеща в себе си ощеи още.. не искаше да престава..Харесваше й искаше й се тази вечер да не свършва да го има още за себе си. Но не знаеше дали в този момент и той се чувстваше по този начип. Сякаш не бе првила секс никога в живота си. Но уви не бше така и той не й беше първия. А може би чувствата в момента се заселваха и от самиь адренарин, от самия факт, че бяхя наблюдавани..
Върнете се в началото Go down
Алекзандър
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 22
Харесани постове : 0
Join date : 14.11.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   Пет Юни 24, 2016 10:40 pm

Само се подсмихнах и я повалих отново по-гръб. Нямах нищо против да наблюдавам божественото й тяло, което се извиваше съблазнително върху мен в опит да ми достави удоволствие или пък гърдите й които се полюшваха при всяко нейно движение, но това темпо ме побъркваше. Освен това ми беше абсолютно непосилно да предам доброволно контрола на някой друг. Изключение правеше Ния... Хайде пак тази Ния. Защо не можех да спра да мисля за нея? Чуках превъзходна жрица на любовта и тя се раздаваше за мен, а Ния се появяваше отново и отново, в съзнанието ми, за да развали всичко. Сякаш ми бе направила някаква магия и всеки път когато чуках друга, образа и се появяваше в съзнанието ми. Не я исках тук и в опит да я прогоня и да се концентрирам отново върху жената, с която действително бях, забързах ритъма отново, за да изтръгна от нея всеки стон и вик, който все още не бях...
Изпълвайки я изцяло от край до край, аз продължавах да се движа напред, назад, отново и отново. Нежното й гласче огласяше залата. Ния вече я нямаше. Бяхме отново аз и Флор...
- Хайде, цвете... Искам да видя как свършваш... - Гърбът й се огъна като лък, отметна глава назад, захапа устната си и усещането за измамна невинност, което излъчваше , ме побърка и съвсем изтрещях. Не знам кога и защо бях забил поглед в лицето й, но никога в целия си живот не бях виждал нещо по-еротично. Бях спал с много жени. Наистина много, но не помнех почти нищо за тях. Имах чувството обаче, че ще ми бъде много трудно да забравя тези нейни дяволски очи. Начина по който ме посрещаше и жаждата с която ме приютяваше в тялото си. Мамка му, имаше толкова перверзен поглед, който сякаш ме молеше да я чукам до припадък...
Върнете се в началото Go down
Flor Leroxe
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 86
Харесани постове : 3
Join date : 11.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   Пет Юни 24, 2016 11:16 pm

Имаше беглото чувство, че ще експлодира искаше толкова отчаяно да свърши отново,Искаше да му се моли, да падне на колене, само и само да го направи.Изви гръб, а ръцете й се свиха около възглавницата на леглото, слабините й се свиваха и отпускаха докато проникваще животансики грубо в нея, просто не можеше да подтисне стенанието си, щеше да я побърка, да я докара до ръба на лудостта, а след това да я върне обратно., Харесваше й най – вече това, че знаеше как да го направи и сякаш нямаше да спре преди самия той да е получил всичко, което иска да получи, но тя също искаше да получи онова, искаше да получи отново всичко от него.
Не от някой друг, а именно от него.Бедрата й се свиваха около него , ръцете й се впиваха в косите му, не можеше искаше всичко да свърши още сега. Искаше да го направи с нея отново и отново.
-О и още как - отвърна му тя едвам едвам.
Колкото по – сурови бяха движенията му толкова повече, я караха да тръпне, да се засилва желанието, което се разпалваше в тялото й, не можеше да повярва буквално, че всичко това се случваше с нея, определено не можеше да повярва и че бе отново готова да свърши в ръцете на непознат, който сакаш я оплиташе като паяк в мрежите си.
Продългаваше да се извива в ръцете му, да се моли отново и отново за да бъде задоволена само още малка.
Сърцето й щеше да изскочи щеше да се пръсне между гърдите й, щеше да се взриви на малки парченца от напрежението.
-Моля те. Моля те направи го заедно с мен– примоли се отново, просто наистина не можеше да издържа вече. Вълните на удоволствие сякаш започваха да я заливат една след друга и нямаха никакво намерение да спрат. Искаше да я изтощи и Флор беше наясно, че щом го казваше действително утре нямаше да може да седне на задните си части. Но имаше чувството че ще помни тази нощ...ще седи в мисслите й докато не го видеше отново
Върнете се в началото Go down
Алекзандър
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 22
Харесани постове : 0
Join date : 14.11.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   Пет Юни 24, 2016 11:47 pm

Божичко, та тя можеше да понесе сериозни количества болка. Да, болка. Бях убеден, че й причинявам такава. Но очарователното в случая бе, че тя го правеше с кеф. Действах мощно и неудържимо, дори мисля, че наранявах себе си до известна степен. Трябваше да намаля оборотите, преди да превърна мазохистичното й удоволствие в обикновено мъчение. Обаче точно когато си мислех, че ще успея да се справя с лудостта си, тя започна да вика. През целия ми член премина наелектризирана искра от удоволствие и крайна решителност, да приключа с това още сега.
Ако до сега си мислех, че ми е тясно, то сега ми беше далеч по-добре. Изревах и се притиснах в нея, след поредния опит да ми раздере кожата с ноктите си. Щеше да й е трудно през сакото и ризата, но тя не спираше да опитва, въпреки това. Захапах рамото й, лишавайки я от последните капки безболезненост. Тя се стегна още повече около пениса ми, а виковете й вече бяха безгласни. Виждах само удоволствието, премесено с болка по лицето й. Разтворените устни и безпощадните й нокти, забити в мен и точно толкова ми беше необходимо, за да свърша...
Имах чувството, че изстрелват тапа от шампанско през пениса ми. В добрия смисъл на думата. Целия изтръпнах. Усещането бе толкова силно, направо ме помете. Наложи се да хвана бедрата й и да я задържа на място. Соковете ни се сляха. Тя се тресеше цялата, а аз едва можех да си поема дъх...
Върнете се в началото Go down
Flor Leroxe
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 86
Харесани постове : 3
Join date : 11.04.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   Съб Юни 25, 2016 1:07 am

Флор изтена всичко това, бе повече от перфектно, уникално, даже не знаеше как да го обясни.
Но всичко се промени не много след това, всяко чувство, което изпитваше в момента, това че я държеше на ръба, приближавайки я все повече към онова върховно чувство отново.
Боже, този мъж, можеше да я накара да изпитва уникално желание, да бъде само негова.
Да не спира да я прави именно такава.
Искаше да го усеща още време там вътре в себе си. Но просто цялото това усещане, я караше да стаяга тялото си, да отпуска мускулите си и после отново да обхваща пениса му в себе си.
А всичко това.. това я караше да премира за удоволствието, което й доставяше.
Имаше чувството, че ще я накара да се пристрастни към него. А по кожата й полепваше едно наистина странно, чувство за обвързване
- О, Богове...- простена силно тя, докато ноктите й се впиваха съвсем лекичко в гърба му, притискайки се силно в него, оставяйки своите следи там, онова чувство на удоволствие, което изпитваше, оставяше следите си по него., движенията му я караха да трепне, да очаква онзи миг с нетърпение да го иска, да иска да го изпитва пак и пак..
Поредното му проникване я изтръгна от всякакви мисли, карайки тялото й да се привие в ръцете му, но не след дълго болката която бе изпитала от проникването бе заместена от нещо различно, тръпки побиха тялото й от удоволствие, тялото й се стегна, а стягащата топка за пулсира в корема й.
Ръцете й се хванаха за раменете му, все едно да го задържи колкото се може в себе си.
Оргазма който бе изпитала, накара тялото й след минутка да се отпусне в ръцето му
Флор, имаше чувството, че точно в този момент ще се разтопи в ръцете му.
Защо я караше да се чувства по този начин, ако някой й беше обяснил преди да дойде как щеше да се почувства, вярвайте ми най - вероятно би ви се изсмяла.
Но сега...сега се чувстваше уникално и странно, някак си не искаше всичко това да минава , но бе сигурна колко бързо щеше да мине всичко това и знаеше, защо. Защото трябваше да се върне обратно в реалността.
Върнете се в началото Go down
Алекзандър
Underworld
Underworld
avatar

Брой мнения : 22
Харесани постове : 0
Join date : 14.11.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   Нед Юни 26, 2016 6:02 pm

Наведох глава към нея и нежно я докоснах по устните, докато внимателно напусках тялото й. И двамата бяхме прекалено чувствителни в момента, за да предприемам по-резки движения. Но когато вече бях навън, аз ловко се претъркулих в страни от нея. Междувременно започнах да закопчавам панталона си, макар че при други обстоятелства, Флор нямаше да се измъкне толкова лесно. Може би някой друг пътя щях да й покажа на какво в действителност съм способен, но за тази вечер бях приключил с нея.
- Ще се виждаме наоколо, цвете... - Казах й, преди да стана от леглото и да се обърна към онези публиката ни и по конкретно, онази зад завесите.
Вече изправен в цял ръст и със закопчан панталон, прочистих гърлото си и казах кратко и ясно.
- С вас господа, възнамерявам да се срещна още утре сутрин... - Ризата ми беше наполовина разкопчана и краищата й висяха. Ако се приберях в такъв вид, Ния сигурно щеше да ме изгони да спя в другата стая.
- Асистентката ми, ще ви изпрати подробности... - След тези си думи, се наведох да си взема сакото и излязох с победоносна стъпка. Не бях спечелил нищо, но не можех да си позволя да изглеждам губещ в очите на някой от тези мъже.
Напуснах имението през главния вход. Вече нямаше нужда да се промъквам. Поне не и тази нощ. Може би веднага след като напуснех, заговорите срещу мен щяха да продължат, но тази нощ, можех да се прибера и да спя спокойно, защото от утре вече нямаше да имам този лукс...
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Maybe yes, maybe no?   

Върнете се в началото Go down
 
Maybe yes, maybe no?
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Seattle :: Between time and space :: Минало-
Идете на: